Organizacijski odbor za proslavu 5️⃣0️⃣ godina našega kluba krenuo u “akciju” velike utakmice, a i proslave rođendana koji će se obilježiti ove godine. Uz velečasnog Ivana Vučaka koji se je osobno našao sa našim izbornikom Zlatkom Dalićem i porazgovarao o ovoj temi, u organizacijskom odboru su još načelnik Općine Krašić Josip Petković-Fajnik, koji je ujedno i predsjednik cjelokupnog odbora, te članovi upravnog odbora kluba Matija Rajaković, Matija Šimatić, dopredsjednik kluba Ivan Rotim, drugi dopredsjednik Mario Tuček, kao i predsjednik kluba Josip Ćuk.

IZBORNIK HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE, 🇭🇷 poštovani gospodin Zlatko Dalić💪🏻, najavio svoj dolazak u Krašić!

Budući da sam imenovan u Povjerenstvo za proslavu 50 godina NK KRAŠIĆA, odmah sam požurio do Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke u Mariju Bistricu gdje je u petak, 10. ožujka 2023. gospodin Dalić održao “Korizmenu tribinu”, točno mjesec dana od Stepinčeva! 🤗🙏🏻

Gospodin Dalić izrazio mi je veliku želju da posjeti Krašić i Spomen-dom bl. Alojzija Stepinca, a svakako da ako nađe vremena u svom prenatrpanom rasporedu da bi došao i na proslavu 5️⃣0️⃣ godina NK KRAŠIĆA!!!

Vlč.Ivan Vučak

O ostalim informacijama obavijestit ćemo vas u narednim danima.