NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2019

Okupljanje prve momčadi!

Seniori Nogometnog kluba “Krašić danas su se po prvi puta okupili za novu sezonu.Uz “stare” igrače stigla su i naša tri pojačanja, Andrija Joha, Marijan Petković i Luka Rupčić. Dogovorena je prijateljska utakmica u nedjelju u Brezariću, gdje će i upisati svoje prve minute, te se kreće s treninzima za nastavak sezone koja počinje 24.ožujka kada nam u goste dolazi Zdenčina.

Nogometaši održali skupštinu!

Održali smo 46. godišnju skupštinu nogometnog kluba “Krašić”. Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Zdravko Šimecki, a voditelj skupštine dopredsjednik Mario Tuček nastavio je sa protokolom sjednice. Iscrpili smo sedam točki, izvješća o radu, financijski zvještaj, plan za 2019. godinu, te izvješća struke. Prezentirali smo dva velika plana za koje se nadamo da će se realizirati, postava rasvjete od 36 reflektora koja će nam omogućiti noćne službene utakmice, te uređenje gornjeg kata namjenjeno u mini teretanu, prostoriju za sastanke koju je u 3D formatu pripremio Matija Vinski-Arhitekt. Podijelili smo zahvalnice sponzorima i zahvalili se svima na dolasku. Ponosni na dolazak u velikom broju, posebno Hvala našem generalnom sponzoru Josipu Rajakoviću, dopredsjedniku i velikom sponzoru Ivanu Rotimu, velečasnom Ivanu Vučaku, načelniku općine Krašić Josipu Petkoviću Fajniku, zamjeniku općine i direktoru TBS-a Josipu Špoljaru. Svim udrugama, prijateljima, donatorima i članovima. Zahvaljujemo se za donaciju sva četiri odojka koje nam je za ovu prigodu donirao Željko Štajcer ispred Mesnice Štajcer. Ponosni na ovu našu prvu skupštinu koju smo održali po novim pravilima, i dignuli na višu razinu, ozbiljnijem vođenjem od samoga početka. Nakon skupštine Vlč. Ivan blagoslovio je večeru koju smo pripremili, te se zabavili uz bend do ranih jutarnjih sati. Hvala svima! 

Luka Rupčić u Krašiću!

Još jedan vrijedan transfer zaključili smo dolaskom Luke Rupčića iz Vinogradara. Svoje prve korake sa 7 godina Luka je počeo u Nogometnom klubu “Vinogradar”, prošao sve selekcije zelenih, poznat po malom nogometu u našem kraju gdje je osvojio mnoge ljetne turnire. Nakon ne baš dobre polusezone, i kritika na loš jesenski rezultat uprava kluba dala si je zadatak ovaj prijelazni rok iskoristiti na najbolji mogući način, a dolaskom Andrije Johe i Marijana Petkovića nastavljamo dalje sa pojačanjima i do kraja tjedna trebalo bi realizirati još koji transfer. Ponosni smo na dolazak Rupčića u naš klub, te jedva čekamo utakmice da jedni od naših najboljih igrača zaigraju u vrhu napada zajedno, naš trojac RRT, Ribić-Rupčić-Tukić, vjerujemo da će to biti “ubojiti” tandem.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator