NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: September 2010 (Page 1 of 2)

Velika pobjeda seniora u Pisarovini!

IMG_8464Drugo kolo kupa, sastali se lanjski finalisti Jamnica i Krašić. Po treći puta u zadnje tri godine naši dečki slavili. Utakmica je završila 1-1, odličnim eurogolom škaricama Josipa Penić. Pucali se jedanesterci, a naši dečki dobili sa 8-9.

Okić – Krašić 1-0

utakmica1Seniori u Okiću izgubili sa 1-0. Strijelac Vedran Falica u 83.minuti!

Juniori izgubili u zadnjim minutama!

junioriJuniori Krašića izgubili su u Okiću sa 4-3. Naši igrači imali su rezultat do 82 minute 1-3, a onda preokret domaćina na konačnih 4-3. Strijelac naših golova bio je Josip Tukić.

Pobjeda protiv Klinča Sela!

IMG_8464Nakon odlaska trenera glavnu riječ preuzeo je predsjednik kluba Josip Penić i posložio ekipu protiv Klinča Sela. Utakmica je završila 4-1, a strijelci su bili Mihael Novosel dva, Marijan Petković i Dario Novosel.

Trener podnio ostavku!

nkketDamir Katovčić više nije trener Krašića, tužno ali istinito. Sve je počelo početkom sezone kada uprava nije dovela pojačanja. Ket je krenuo u nove pripreme sa ovim igračima od prošle sezone, vratil se Dario Novosel, Tomislav Golub nakon prvog kola opet se prebacio na suđenje, dok se Ivan Pužin nakon priprema više nije pojavio na treninzima. Priključili su se juniori Filip Penić i Danijel Tukić, to je sve od ovog prijelaznog roka. Nakon prve utakmice svi smo mogli bit zadovoljni, 5-1 protiv Novaka, a nakon te utakmice krenulo je nizbrdo. Poraz u Rakitju, pa na domaćem terenu bod sa Zaprešićem, a onda u zadnjih 15 minuta potop u Kraju Donjem gdje se morao skinut i Josip Penić Micek. Nakon drugog kola prestao je igrat i Marijan Šimecki, dok neki dolazili kak ih volja. Jedan od problema je i malo igrača. Sve se je istopilo na 11,12 igrača, a nisu ni oni mogli sve. Trener Katovčić odradio je jako dobru godinu dana u Krašiću i mislim da će svi žalit za njim. Sprijateljili smo se svi s njim, i jednog dana ga očekujemo opet na klupi Krašića. Nakon dvije godine vratio je KUP u Krašić, u polufinalu kupa izbacio i svoju Jasku, da bi u finalu pala i Jamnica. Zbog dobrog nogometa, počeli i ljudi dolazit više na utakmice, sve je krenulo na bolje. Trener Katovčić nas je potaknuo i na uređenje svlačionica, sve je krenulo od njega, i zahvalni smo mu na svemu. Mogli bi pisat do sutra, ali treba ić dalje.  KET SRETNO U DALJNJOJ KARIJERI.

Tri gola u samo 10″ minuta!

porazSeniori su igrali u Kraju Donjem 4.kolo prve ŽNL zapad. Istrčali su u sastavu Šimatić, Tuček, Ferenčić, M.Penić, Severinac, Bakarić, Prstac, Petković, M.Novosel, J.Penić, Burja. Utakmica u kojoj su naši propustili šanse Burje, a imali su i poneki slobodnjak Prstaca i Novosela, ali ipak sve preko gola. Domaćini su uspjeli zabit golove u 72, 82 i 84 minuti na pogreške naših igrača, a  u nastavku se ozljedio i naš napadač Antonio Burja koji će pauzirat nekoliko tjedana. Sljedeće kolo igramo u srijedu na domaćem terenu protiv Klinča Sela.

Pioniri bolji od Rakovog Potoka!

lukaPioniri Krašića bili su bolji od Rakovog Potoka sa 2-0. Strijelci za nas bili su Luka Penić i Ivan Jarnečić. Nakon prvog kola i visokog poraza, danas je bila jako dobra igra naših pionira. Bravo dečki!

Na klupi privremeno Ivan Županac!

ivanzupanacTrener Katovčić suspendiran je sljedećih 5 utakmica, pa nemože vodit ekipu s klupe, već sa tribine. Pravilo u savezu je da klub mora imat trenera kad je i glavni kažnjen, pa je naša uprava krenula u potragu za trenerom s licencom. Našli smo ga u susjednom klubu, a koji  je trenutno bez posla. Ivan Županac Pata sljedećih 5 utakmica bit će na klupi Krašića!

Veterani podjelili bodove u Klinča Selu!

veterani2U drugom kolu veterani su krenuli po nove bodove. Igrali su u Klinča Selu i odigrali 1-1. Strijelac našeg pogotka bio je Jiva Turković.

Ketu kazna od 5 utakmica!

ketKao što znamo trener Katovčić bio je isključen na utakmici u Rakitju, di smo izgubili sa 2-0. Nakon tjedan dana savez još uvijek nije odredio kaznu, pa Katovčić nije sjedio na klupi protiv Zaprešića. A koji dan poslje utakmice trećeg kola u klub je stigla i službena potvrda, 5 utakmica kazne za našeg trenera Damira Katovčića.

Stranica 1 od 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator