NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: September 2009 (Page 1 of 3)

Krašić s Jaskom!

krasicjaskaU polufinale kupa ušli su Jaska, Donja Kupčina, Jamnica i Krašić. Izvučeni su parovi utakmica, koje će se igrat na proljeće, prije početka prvenstva. Donja Kupčina će ugostit Jamnicu, dok će Jaska doć u goste Krašiću. Bit će to još jedna motivacija više za našeg trenera, koji je stigao upravo iz Jaske.

S Ketom prema gornjem dijelu tablice!

TABLICAANakon šestog kola tablica izgleda puno bolje od početka sezone. Ove nedjelje, bili smo bolji od Sloge Brezje sa 4-2. Rakitje sa visokih 9-1 dobili Pojatno, Kraj Donji slavio u Galgovu iz jedanesterca sa 0-1, Vatrogasac-Novaki 4-1, Derbi kola igrao se u Zaprešić, gdje je Bregana slavila s 0-3, Okić-Bestovje 7-2, Mladost Luka-Klinča Selo 1-0, te prvi bodovi Pušće, 4-0 protiv Jakovlja! Parovi 7.kola, Sloga-Rakitje, Pojatno-Galgovo, Kraj Donji-Vatrogasac, Novaki-Pušća, Bregana-Krašić, Bestovje-Zaprešić, Klinča Selo-Okić, Jakovlje-Mladost Luka!

Petica Okiću!

cukzeljkoVeterani bolji od Okića sa visokih 5-1. Igralo se na domaćem terenu, u strijelce su se upisali Željko Župčić 2 puta, Željko Ćuk, Josip Hržic i Željko Stepinac.

Pioniri izgubili u Galgovu!

a2rj91qyPoraz pionira u Galgovu sa 5-2, strijelci za naše bili su Josip Jarnečić i Domagoj Cipurić!

Juniori i dalje nepobjedivi!

junioriU subotu, igralo se na domaćem terenu protiv Dinama Okić, juniori koji već dugo neznaju za poraz, sada su slavili u još jednoj utakmici. Rezultat je bio 2-1 za naše dečke, strijelci su bili Tomislav Cipurić i Josip Tukić!

Hat-trick Novosela!

IMG_5154Krašić bolji od Sloge Brezje sa 4-2, strijelac tri gloa Mihael Novosel, te Mario Prstac iz jedanesterca. Sljedeće kolo igra se u Bregani, u nedjelju 10:00 sati!

Najava vikenda!

grbkrasicqOvog vikenda seniori NK Krašića igraju na domaćem terenu protiv Sloge Brezje u 16.00 sati. Juniori igraju dan prije na subotu u 16.30 doma s Dinamom Okić. Pioniri u nedjeljno jutro u 9.30 kreću za Galgovo, gdje u 11.00 igraju. Veterani u ponedjeljak dočekuju Dinamo Okić u 17.30.

Prošlog vikenda 37 golova!

TABLICCAU 5. kolu 1.županijeske lige zapad postignuto je 37 golova. Bregana bolja od Okića sa 4-0, Zaprešić peticom kroz Brezje, Vatrogasac sa visokih 9-1 bolji od Pušće, Bestovje sa 4-0 bolji od Mladost Luke, Novaki-Galgovo 2-3, Mladost KS-Jakovlje 3-1, Mladost KD-Rakitje 3-0, te Pojatno-Krašić 1-1. Parovi sljedećeg kola PUŠĆA-JAKOVLJE, MLADOST (L)-MLADOST (KS), OKIĆ-BESTOVJE, ZAPREŠIĆ-BREGANA, RAKITJE POJATNO, GALGOVO-MLADOST (KD), VATROGASAC-NOVAKI, KRAŠIĆ-SLOGA BREZJE, sve utakmice igraju se u 16:00 sati.

Štajcer odveo juniore do pobjede!

grbkrasicU Klinča Selu juniori bili bolji pogocima Davida Štajcer sa 1-2. Pioniri na domaćem terenu osvojili bod, rezultatom 1-1, dok su veterani izgubili od Jaske sa 0-1!

Bod u Pojatnu!

krasixSeniori osvojili bod u pojatnu. Nakon vodstva od 1-0, bilo je pet stopostotnih šansi, koje nismo realizirali, te nakon tog dobili gol za 1-1. Strijelac za naše bio je Mario Tuček.

Stranica 1 od 3

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator