NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: June 2010

Malonogometni turnir KRAŠIĆ 2010.

KRASIC-2010

Finale kupa Krašić – Jamnica, u slikama

Opširnije

Damir Katovčić prvi Krašićki ponos!

kponosKao što znate nogometni klub Krašić uveo je Krašićki ponos. Pehar kojeg će neko od igrača, trenera ili upreve dobit na kraju sezone. Prvi Krašićki ponos pripao je našem treneru Damiru Katovčiću, a pehar mu je uručio kapetan Mario Tuček. ČESTITAMO TRENERU!

Krašić pomeo Jamnicu!

kupUtakmica finala kupa odigrana je u petak na domaćem terenu. Krašić je bio bolji od Jamnice sa visokih 4-1. Uz dobru organizaziju i našeg spikera Lovru, Krašićki dečki krenuli su još jednom po ovaj naslov. Strijelci su bili Antonio Burja dva puta, Marijan Petković i Marko Penić. Nakon dvije godine ovaj naslov se opet vraća u naš klub, a sve pohvale našem treneru Katovčiću i dečkima na terenu.

Najava cup-a NS JASTREBARSKO!

krasicgU petak na igralištu u Krašić igrat će se finale kupa NS Jastrebarsko. Ovogodišnje finale igra se između Krašića i Jamnice, podsjetimo isto se je igralo i 2008. godine u Pisarovini, kada je Krašić bio bolji sa 0-1, strijelac Josip Penić na asistenciju Daria Novosela. Dvije godine kasnije u ekipe su se izmjenjale, a od domaćih nema čak 6 igrača, a to su Josip Penić danas uspješni predsjednik našeg kluba, Krešo Penić, Tomislav Golub, Dario Novosel, Stjepan Burja i Ivica Penić. Jamnica je ovu sezonu završila na petom mjestu jedinstvene lige sa 13 pobjeda, 6 nerješenih i 11 izgubljenih utakmica. Dok je Krašić u prvoj županijskoj ligi zapad završio sezonu na sedmom mjestu sa 14 pobjeda 6 nerješenih i 10 izgubljenih utakmica. Utakmica koju s nestrpljenjem čekamo, Jamnica favorit a izdvojit ćemo i neke igrače kao što su Luketić, Vračević, Kelava. Dok bi s naše strane nakon loše završnice mogli eksplodirat Prstac, Petković i Burja. Očekujemo dobru igru i dva stopera, kao i kapetana koji su neprepoznatljivi u odnosu na početak sezone. Utakmica u petak 18.06. u 18.00 sati.

Antonio i sljedeće sezone u crvenom dresu!

toniiAntonio Burja igrat će i sljedeće sezone za NK”Krašić”. Nakon dobre polusezone, naš napadač postigao je 6 pogodaka, te potvrdio da ulazi u nove pripreme s trenerom Katovčićem.

Poraz u zadnjem kolu!

utakmicaIgrači Krašića izgubili su u zadnjem kolu prvenstva u Rakitju. Rezultat je bio na strani domaćina, te zasluženo bili bolji sa 2-1. Strijelac za naše bio je opet Antonio Burja!

Finale kupa drugi tjedan!

kup-NSJFinale kupa NS Jastrebarsko igrat će se 18.06. u 18.00 sati na igralištu u Krašiću. Prvenstvo završava ove nedjelje u Rakitju, a za konačni kraj ove sezone Krašić će igrat za trofej protiv Jamnice.

Antonio odveo crvene do velike pobjede!

toniIgrači Krašića upisali su pobjedu u predzadnjoj utakmici prvenstva. Bili smo bolji od Pušće sa 6-2, a u strijelce su se upisali Antonio Burja četiri gola, dok Tuček jednom i Prstac iz jedanesterca! Zadnje kolo igramo u Rakitju!

Krašićki ponos!

krasicki-ponosWeb stranice nogometnog kluba Krašić od ove sezone poklanja pehar KRAŠIĆKI PONOS. Pehar će dobit neko iz kluba, koji je to zaslužio. Pehar ćemo predat u zadnjem kolu protiv Rakitja! Krašićki ponos kreće od sezone 2009./2010. i svakog ljeta će neko iz kluba osvojit ovu nagradu. Tko će bit prvi, pročitajte na našim stranicama. A u komentarima možete i napisat tko je po vama zaslužio ovaj trofej!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator