Archive forAugust, 2008

Prvenstvo otvorili pobjedom!

tibor.jpgU nedjelju 24.08. počelo je prvenstvo prve županijske nogometne lige-zapad..U prvom kolu naši igrači dočekali su Donju Pušću..Prvo poluvrijeme utakmice završilo je 0-0, da bi u drugom gosti zabili za 0-1..Zadnjih 20 minuta bilo je na strani Krašića, koji su izjednačili preko Kristijana Penić, a u zadnjim minutama za pobjedu je zabio Dario Novosel-BONO..Konačni rezultat Krašić  – Pušća  2-1.

Comments

Pobjeda u Mekušju!

gole.jpgU utorak na igralištu u Donjem Mekušju igralo se protiv Kupe!Bila je to borbena utakmica,i puno posla za suca koji nije bio na razini!Ipak,igrači Krašića su pokazali da su kvalitetnija momčad i dobili sa 1-2, u strijelce su se upisali Krešo Penić i Mario Prstac!

Comments

Ispali iz kupa na jedanesterce!

tule.jpgCup NSZŽ 1.kolo,17.08.2008.,Igralo se u Krašiću, Krašić-Gorica…

U veoma borbenoj i dobroj utakmici gosti su plasman u sljedeće kolo izborili izvođenjem jedanesteraca, jer je regularan dio završio 0-0.Domaćini, iako dva ranga u nižem stupnju natjecanja, tokom cjele utakmice imali su više od igre, ali u fazi realizacije isto nisu uspjeli materijalizirati.Već u 2. minuti domaćini su imali jedanesterac, nakon što je u kaznenom prostoru srušen Josip Penić, ali isti nisu uspjeli realizirati.Još su domaćini promašili tri do četiri izrazite prilike, dok je gost tijekom cijele utakmice uspio stvoriti tek jednu.U izvođenju jedanesteraca gosti su svojim iskustvom u izvođenju, a i nepreciznošću domaćih osigurali pobjedu..

D.Ilijanić

Comments

Odigran tradicionalni turnir vuzmenki!

marijancek.jpgI ove godine igran je tradicionalni turnir vuzmenki, na kojem je nastupilo 10 ekipa..

Rutak, Seljanci-Ćuki, Šimanci, MatošBreg, Brebrići, Kapela, Penićarci, Hrženik, Krnežići, Čačkovina..Igralo se u dva dana, petak 15.08. i nedjelju 17.08..Prvo mjesto je obranila ekipa Rutka, drugi su bili dečki iz Hrženika, treći Seljanci-Ćuki, dok su na četvrtom mjestu iznenadili Brebrići..Najbolji golman turnira bio je Miro Stepinac, a igrač Marijan Stepinac-Marijanček,igrači Rutka.

Comments (1)

Poraz u Vrbovskom!

zoki.jpgSeniori Krašića odigrali još jednu pripremnu utakmicu u Vrbovskom.Bila je to utakmica prijatelskih klubova,gdje su domaćini bili bolji od naših dečki, i dobili sa 3-2.Strijelci za naše bili su Josip Penić i Mihael Novosel, novi grač našeg kluba…Moramo napomenut da je za nas na golu bio bivši vratar Krašića, Željko Petković koji sad igra u C. Munchen..

Comments

S Jaskom nerješeno!

davor.jpgIgrala se pripremna utakmica između Krašića i Jaske,završilo je neodlučeno,strijelac za Krašić bio je Davor Ferenčić!

Comments (1)

NK Krašić,prošle i sljedeće sezone!

2.jpgPo završetku nogometne sezone 2007./2008. kruna svega je bilo osvajanje kupa NS Jastrebarsko, klub je organizirao malonogometni turnir gdje je sudjelovalo 15 ekipa čime je okončana sezona.U pripremi momčadi za sezonu 2008./2009. klub je krenuo ranije nego prijašnjih godina.Tako su pripreme započele 12. srpnja, a tradicionalni turnir 28. po redu u velikom nogometu organiziran je i održan 26. i 27. srpnja uz sudjelovanje 6 momčadi.Prvo mjesto zauzeli smo bez izgubljenog boda, od 4 odigrane utakmice,ostvarene su 4 pobjede.Drugo mjesto pripalo je ekipi Podsuseda koje smo u finalu pobjedili golom novog igrača Marka Sain koji je došao u klub iz Ozlja.Treće je mjesto osvojila ekipa NK “Pribić” koja je bez borbe dobila utakmicu 3:0 protiv NK”Jaske”,koja je tako zauzela 4 mjesto.Ostala dva sudionika NK”Mladost” iz Brezarića i NK”Draganić” nisu prvog dana uspjeli izboritr sudjelovanje u završnici.Klub je nakon turnira nastavio s treninzima i nastavio popunjavati svoje redove uglavnom, u klub su se vratili igrači koji su i započeli u Krašiću u to:Franjo Penić iz Pribića, David Štajcer iz Vinogradara, Mihael Novosel iz Jaske te Dalibor Jagatić također iz Jaske,očekuje se još pokoje ime..Odigrana je i prijateljska utakmica s Vinogradarom,izgubili smo 2-1,strijelac je bio povratnik Franjo Penić,te utakmica u Mostanju gdje smo izgubili od karlovačkog županijskog prvoligaša 2-0.Vidjela se iscrpljenost i umor igrača od priprema i turnira.Usljedio je i turnir u Brezariću,gdje je ekipa nastupila u drugačijem sastavu i gdje je na vratima bio Trener Tibor Kzuman, jer je većina igrača iskoristila vikend na neki drugi način-bez lopte.Izgubili smo od Klokočevca 5-1 u prvoj utakmici čime je uvelike komovalo i suđenje upravo u momentima do 25 minute kod 0-0 rezultata, uutakmici za 3.mjesto osigurali smo 0-0, na jedanesterce su domaćini bili bolji..5.08. u Krašiću igramo sa NK “Jaska”.Sljede treninzi, a u nedjelju 10.08. u 18:30 igramo u Vrbovskom sa prigorso-goranskim prvoligašem.U srijedu 13.08. u Krašiću igramo sa NK “Duga Resa županijskim prvoligašem Karlovačke županije.U nedjelju, 17.08.2008.igramo kup sa četvrtoligašem NK “Gorica” iz Velike Gorice..Prvenstvo započinje 24.08. gdje u prvom kolu dočekujemo NK”Pušće”…Liga od ove sezone broji 16 klubova…

Comments