NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: May 2010

Prstac promašio pobjedu!

mpUtakmica koja se je u nedjelju igrala protiv Zaprešića završila je 0-0, kao i prošlo kolo s Okićem! Ne baš predobra utakmica naših igrača, ali ipak bod smo osvojili. Velike šanse bile su u 65 minuti kad je dosuđen jedanesterac na Burji, dok naša desetka nije bila precizna, golman obranio. Sljedeće kolo igramo doma protiv Pušće!

Pobjeda juniora, remi pionira i seniora!

burjaU subotu su juniori upisali pobjedu, dok pioniri odigrali 3-3. Seniori su igrali u Kozlikovu protiv Okića i odigrali 0-0. Sljedeće kolo igramo protiv Zaprešića uz Kupčinu!

Ket i dečki do nove pobjede!

utakmicaaUtakmica se je igrala u nedjelju u 10.00 sati. Igrači Krašića još jednom su pokazali da mogu igrat i u jutarnjim satima! Rezultat je završio 5-1, a strijelci su bili Mario Tuček dva, Mihael Novosel, Marijan Petković i Davor Potočnjak.

Uz domaće navijače do kup-a!

kup-NSJKrašić igra u finalu kup-a protiv Jamnice, protivnika iz 2008. godine, kada smo slavili sa 0-1 u Jamnici. I ovog puta sastaju se iste momčadi, ali finale će se igrat u Krašiću. 03.06. naši dečki kreću ponovono probat osvojit ovo natjecanje, a velika šansa pruža im se jer ipak se igra na domaćem terenu!

Pobjeda u Jakovlju!

mihaelSeniori pobjedili u Jakovlju sa 0-1, a strijelac je Mihael Novosel. Utakmica sa malo prilika na obje strane. I na ovoj utakmici bilo je puno naših  navijača koji su zaslužili i poseban pozdrav od igrača nakon kraja utakmice. Bravo Dečki, sljedeće kolo igramo u nedjelju ujutro, 10.00 sati protiv Mladosti iz Luke!

Krašić – Dock”s

doktoriU petak veterani Krašića igraju nogometnu utakmicu protiv doktora Hrvatskih bolnica. Bit će oko dvadesetak doktora koji će igrat, a ostali gledat ovu prijateljsku utakmicu, koja se igra svake godine povodom Dana Krašićkog kraja. Nakon utakmice NK”Krašić” pripremio je domjenak na vikendici kod mons. Matije Stepinca.

Odgođena utakmica!

maroslavac-ibanezKao što znamo, u srijedu smo trebali igrat protiv drugoligaša Vinogradara. Odgođeno je od strane gostiju iz Mladine! Umjesto ove utakmice, seniori imaju trening u 18.00 sati.

U srijedu s Vinogradarom!

prijateljskaU srijedu 05.05. na igralištu u Krašiću seniori igraju prijateljsku utakmicu sa drugoligašem iz Mladine. Vinogradar se trenutno nalazi na 9. mjestu druge Hrvatske nogometne lige, dok Krašić igra u prvoj županijskoj i trenutno se nalazi na 6. mjestu!

Mario, Mario i Antonio za pobjedu!

IMG_6734U nedjelju naši seniori bili su bolji od Klinča Sela sa 4-0. Strijelci su bili Mario Tuček dva puta, Mario Prstac i Antonio Burja. Sljedeće kolo gostujemo u Jakovlju!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator