NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: October 2020

Bregani suci donijeli pobjedu!

U 13. kolu prve županijske lige, sudačka trojka uništila je Krašić već u samom početku utakmice dosudivši nepostojeći kazneni udarac, a potpom i slobodni udarac koji je rezultirao ranih 0-2, i raspad naših. Uspjeli smo izjednačiti preko Peretina i Povrženića, ali ni to nije pomoglo jer je opet na sceni bio čovjek u crnom sa još dva kaznena udarca za goste, te izravni crveni karton Prstacu koji se također piše njima. Konačni rezultat 2-5, i opet smo bili nemoćni protiv 14 igrača u terenu.

Rakitju pobjeda protiv Krašića!

Današnja utakmica između Rakitja i Krašića odigrala se u Brezju. Domaćini se bore za sami vrh tablice, te su sa rezultatom 3-1 upisali pobjedu nad Krašićem, strijelac za naše Danijel Tukić iz kaznenog udarca kojeg je izborio Marko Povrženić. Odigrano je 12. kola, te se trenutno nalazimo na 12. mjestu sa 13 bodova, dok Tigar Rakitje zaostaje 1 bod za prvoplairanim Zrinskim iz Farkaševca.

Raspoloženi Krašić napunio mrežu Luke!

Raspoloženi domaćini u 11. kolu napunili su mrežu Mladosti Luke sa 7-3. U strijelce su se upisali redom Tuček, Ribić, Tuček, F.Penić, D.Tukić, Keleminec i Peretin. Nakon dugo vremena, bili smo kompletni i odmah pokazali da smo nepobjedivi u Krašiću. Sigurno najjači sastav ove sezone, a igrali su: Novosel, Štajcer, F.Penić, Rajaković, D.Tukić, Povrženić, Ribić, Petković, Prstac, Tuček, Peretin. Sa osvojenih 13 bodova nalazimo se na 11. mjestu prve županijske lige zapad. Sledeće kolo gostujemo u Rakitju.

Pobjeda pionira u Klokočevcu!

Poniri su odnijeli golove iz Klokočevca sa visokih 0-7, u strijelce su se upisali 4x Borna Stepinac, te po jedan Sven Stepinac, Petar Brebrić i Antonio Bučar. Sljedeće kolo gostujemo u Kraljevom Vrhu, a u četvrtak u Ozlju.

Loš tjedan seniora!

U srijedu smo poraženi u kup-u NS Jaska sa 1-2. Bolji su bili gosti iz Klinča sela te se plasirali u polufinale gdje ih čeka Jamnica, Pribić i Jaska. U nedjelju se igralo 9.kolo 1.ŽNL zapad, u goste nam došla Sava Drenje. Doživjeli smo visoki poraz od 0-6, nadamo se da će nam to dati motiv da igramo bolje i da smo u narednim utakmicama kompletni. U subotu gostujemo u Savskom Marofu.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator