NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: July 2007 (Page 1 of 2)

Krašić osvojio turnir

img_6450.jpgNogometaši Krašića krenuli su u novu sezonu, danas su osvojili turnir na domaćem terenu u Krašiću.Uz nova pojačanja i čak 19 igrača na raspolaganju trenera Mije Novosela još nisu bili kompletni. Naši igrači osvojili su prvo mjesto, Brezarić je zauzeo drugo, treće je završilo u Draganiću, dok je Pribić četvrti. Najbolji igrač turnira je Davor Ferenčić stoper Krašića, a najbolji golman Miro Stepinac iz Brezarića.

11.jpg  21.jpg  img_6448.jpg

Caffe bar “M” četvrti

040caffe-bar-m.jpgCaffe bar “M” osvojio je  4 mjesto u Dragovanjšćaku na ligi Prigorje 2007. Za “M” su nastupili Šimatić, K.Penić, Tuček, Golub, I.Penić, Šelebaj, J.Penić, M.Petković.A skupine su igrali i Marko Povrženić i Nikola Bucković

“M” u polufinalu

01caffe-bar-m.jpgCaffe bar “M” u polufinalu lige Prigorje 2007. U četvrtfinalu su igrali sa slastičarnicom Grota Jaska i pobjedili sa 3-2, strijelci Krešo Penić, Ivica Penić i Marijan Petković. U subotu 28. 07. igra se polufinale, Caffe igra prvu polufinalnu u 18:20h

U petak prozivka, u nedjelju turnir

prozivkaturnir.jpgU petak 27. srpnja u 19:30 u prostorijama NK Krašića bitt će prozivka svih igrača te novih pojačanja.

VELIKONOGOMETNI TURNIR KRAŠIĆ 2007

U nedjelju 29.07.2007. godine od 10,00 sati uz sudjelovanje

slijedećihekipa seniorskog uzrasta NK DRAGANIĆ, NK MLADOST BREZARIĆ,

NK PRIBIĆ, NK KRAŠIĆ

Turnir se igra bod sistemom – svatko sa svakim

Van konkurencije odigrati će se utakmica veterana

NK KRAŠIĆ – NK DINAMO VUKŠIN ŠIPAK

Bogata ponuda pečenja i pića i dobar nogomet poziv su da nedjelju popodne provedete na nogometnom igralištu u Krašiću.

ORGANIZATOR

NK KRAŠIĆ

Drugo mjesto za nk.krasic.com

2.jpgIgrači nk.krasic.com jučer su u Pribiću došli do prvog pravog rezultata, bili su drugi bez izgubljene utakmice na turniru, sa čak tri nerješene i dvije pobjede. Prvu utakmicu igrali smo s Bazom Pribić i odigrali 2-2, druga utakmica je bila s Črnim kutom Brezarić s rezultatatom 1-1. Ostale su četiri najbolje ekipe turnira gdje smo bili i mi. Igrali smo s još jednom ekipom iz Pribića i dobili sa čak 5-0, pa smo opet igrali s Bazom 1-1, i na kraju Slavetić pobjedili sa 1-0. Baza je imala 7 bodova kao i mi, ali uz bolju gol razliku osvojila turnir u Pribiću. Za nas su igrali: Petković, Prstac, M.Penić, F.Penić, M.Penić, Pužin, J.Ćuk, Ferenčić, D.Penić.

Naš igrač Mario Prstac zabio je 6 golova na turniru, dok je Ivan Pužin upisao 3 gola.

Najbolji golman turnira je naš Željko Petković koji je u cijelom turniru primio samo 4 gola

3.jpg    1.jpg

Caffe dalje bez “borbe”

033-caffe-bar-m.jpgCaffe bar “M” u Dragovanjšćaku na ligi Prigorje 2007  pobjedio Slavetić sa 3-0, gosti se nisu pojavili i Caffeu se pišu 3 boda. Sljedeći petak igra se četvrtfinale, a “M” će biti oslabljen za Marka Povrženić i Nikole Bucković koji nesmiju nastupiti zbog klupskih obveza i priprema za 2.hnl.

Caffe bar “M” najbolji na turniru

047-kefi.jpgCaffe bar “M” najbolji na Prekrižju. Krašićki dečki osvojili su turnir bez dva glavna igrača. Bili su bez dva skoro i najbolja igrača Vinogradara Nikole Bucković i Marka Povrženić jer su nastupili za drugu ekipu. Za “M” su igrali Šimatić, Golub, I.Penić, K.Penić, Tuček, M.Petković, J.Penić.

“M” sa 6-3 protiv Izimja

092-marko.jpgU 6. kolu Prigorje 2007. Caffe bar “M” bolji od Izimja sa 6-3, strijelci za Caffe bili su Marijan Petković tri, te Mario Tuček, Josip Penić i Krešo Penić po jedan. Sljedeće kolo Caffe igra u petak 20.07. sa MNK Salvetić u 22:40 sati u Dragovanjšćaku.

nk.krasic.com ispao u čevtvrtfinalu

loptakrasic.jpgEkipa nk.krasic.com ispala je u četvrtfinalu na turniru u Brezariću, nakon prve izgubljene utakmice 1-0 od Očeva i sinova Pribić, drugu smo dobili sa 2-0 Dojutrovicu. U četvrtfinalu nas je dočekala treća ekipa na turniru No Name, i pobjedila sa 2-0..Za naše su igrali Benković, Ferenčić, M.Penić, Prstac, F.Penić, D.Penić, Pužin, M.Penić..Turnir je osvojila ekipa Črni kut iz Brezarića, dok je Caffe bar “M” drugi.

nk.krasic.com u nedjelju na turniru

mario.jpgU nedjelju u Brezariću igra se treći memorijalni turnir Stjepan Mikuš PEK, a igrat će i ekipa iz Krašića pod nazivom nk.krasic.com u sastavu Matija Benković, Matija Penić, David Penić, Mario Prstac, Ivan Pužin, Franjo Penić, Marko Penić i Josip Ćuk. Igrat će i Caffe bar “M” u sastavu Šimatić, K.Penić, Bucković, Povrženić, J.Penić, Golub, Tuček. Turnir počinje u nedjelju u 8:00 sati, a izvlačenje je danas 7.07. u Divasu u Brezariću u 20:00 sati.

Stranica 1 od 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator