NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2022

Radovi na pomoćnom igralištu!

Radovi na pomoćnom igralištu u punom jeku, ekipa ljubitelja i podupornih članova sa upravom porezali grane na srušenim stablima na djelu zahvata novog terena. Sutra nastavljamo sa našim vjernim pomagačima braćom Hržic sa izvlačenjem tih istih stabala!

Poraz u Duga Resi!

Danas smo odigrali prvu pripremnu utakmicu protiv Duga Rese. U ranoj fazi utakmice poveli smo preko Tukića, te na poluvrijeme otišli sa vodstvom od 0-1. U drugo poluvrijeme ušli smo slabo, te su domaćini preko Mihalića i Brbota sa po dva pogotka, te Strgara i Polovića došli do visoke pobjede, a za nas je još jednom zabio Tukić. Konačni rezultat 6-2.

Seniori i juniori krenuli s pripremama!

U subotu 12.02. seniori su krenuli s pripremama, trener Povrženić imao je veliki broj igrača na prozivci i treningu. U sljedećem tjednu igramo prvu pripremnu utakmicu s juniorima Rudeša u utorak u 20:30 sati na umjetnoj travi NK Rudeš.

Nikola Bucković poveo je juniore u nedjelju na prvi dogovor i odrađen je trening. Nakon dugo vremena juniori će imati svog trenera u sezoni, kao što znamo do sad nisu imali trenera. Veselimo se nastavku sezone koja počinje 20.03. za seniore, a 26.03. za juniore.

Prva pripremna NK”Rudeš”

Nogometni klub Rudeš i Krašić 15.02. igrat će prijateljsku utakmicu. Suradnja ovih klubova pokrenuta je još prošlo ljeto, a od ove godine ćemo se i posjećivati. Prvo ćemo mi gostovati u Zagrebu, a dolazak gostiju planira se za toplije vrijeme, obilazak crkve i spomen doma Blaženog Alojzija Stepinca. Podsjetimo da je NK”Rudeš” svoju tribinu nazvao po našem zaštiniku Alojziju Stepincu, te se zahvaljujemo direktoru kluba gospodinu Stipi Čondriću.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator