NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: April 2017

Krašić i Jakovlje podijelili bodove!

U derbiju 22. kola u Krašiću su se sastali prvoplasirani Dinamo Jakovlje i drugoplasirani Krašić. Utakmica je završila neodlučeno 1-1, a strijelac za Krašić bio je Josip Tukić. Sava Drenje je istim rezultatom odigrala sa Bestovjem, pa i dalje dijelimo drugo mjesto.

Pobjeda u Pušći!

Nakon poraza od Klinča Sela, Krašićanci su se s visokom pobjedom vratili na drugo mjesto prvenstvene tablice sa istim brojem bodova sa Savom Drenjem. Strijelci za naše bili su Mario Prstac, Mario Tuček i Josip Tukić dva puta. Pušća – Krašić 0-4.

Poraz u Brezju!

Drugi poraz seniora u nastavku sezone. Utakmica igrana u Brezju sa slogom završila je rezultatom 2-1 a strijelac za naše bio je Josip Tukić.

Juniori izgubili u Kozlikovu!

Juniori NK”Krašić” izgubili su u Kozlikovu sa 4-0.  Moramo napomenut da su naši juniori zapravo mlađi, godine kadeta a igraju u juniorskoj ligi, i zato njihovo vrijeme tek dolazi.

Veteranima remi s Pribićem!

U zaostaloj utakmici prošlog četvrtka veterani su odigrali nerješeno sa Pribićem. Utakmica se je igrala u Krašiću, a nakon vodstva gostiju dobar dio utakmice na kraju su ipak uspijeli zabit auto gol i podijelili bodove. Konačan rezultat 1-1.

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator