NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: March 2015

Pobjeda Jaske u Krašiću!

v_5650

na slici: Mislav Bradvić kapetan Jaske

U nedjelju u 16.kolu prve županijske lige zapad igrali su Krašić i Jaska. Prvo poluvrijeme bilo je 1-0 za domaćine auto golom Jaske. Drugo poluvrijeme gosti iz Jaske su uspjeli preokrenuti rezultat golovima bivšeg igrača Krašića Krunoslava Novosela sa dva gola. Dobar start Jaske za ostanak u ligi. Konačni rezultat Krašić – Jaska 1-3

Kreće nastavak sezone!

1Ove subote i nedjelje kreće nastavak sezone prve županijske lige zapad. 16.kolo u subotu igraju SAVA DRENJE – KLINČA SELA i DINAMO OKIĆ – PUŠĆA. Utakmice počinju u 15.00 sati. U nedjelu je ostalih šest utakmica, BESTOVJE – NOVAKI, ZRINSKI – BREGANA, KRAJ DONJI – MLADOST LUKA, RAKITJE – SLOGA SUZA, KUPINEC -JAKOVLJE, KRAŠIĆ – JASKA, sve utakmice počinju u 15.00 sati!

Pozivamo sve navijače i ljubitelje kluba na utakmicu Krašić – Jaska, nedjelja 15.00 sati, igralište Krašić.

Krašić -Sveta Jana 3-3

nogometU prijateljskoj utakmici koja se igrala u Sigetu seniori su odigrali sa Svetom Janom. Utakmica je završila 3-3 a dvostruki strijelac je bio Mihael Novosel te jedan gol Filipa Penić.

Bez tri važna igrača krećemo u nastavak sezone!

DV1013325U nastavku sezone igrat ćemo bez tri igrača. Kruno Novosel igrat će za Jasku koja je trenutno posljednja na tablici, Mario Prstac zbog obaveza u školi i na poslu neće igrat dok Josip Tukić zbog operacije neće nastupit u prvih nekoliko kola! Danas u 15.00 sati igramo protiv Svete Jane na umjetnoj travi u Sigetu!

Zanimljiva skupština kluba!

fotografijaU subotu 28.02. 2015. održana je skupština kluba. Predsjednik kluba Damir Ilijanić iznesao je opširan plan za 2015. godinu, koji nije neostvariv. Na upravnom odboru dogovoren je plan, a on je sljedeći. Kupnja traktor kosilice, uređenje gornjeg djela prostorija u klubu, održavanje malonogometnog turnira i turnira vuzmenki. Plan je ostat u sredini tablice prve županijske nogometne lige za seniore, kao i ozbiljnija briga oko pionira i juniora!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator