NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: May 2008

Proslava kupa u slikama!

tule.jpgU četvrtak nakon osvojenog kupa, igrači NK Krašić ostali su proslavit ovaj trofej do ranih jutarnjih sati..Uz trube došlo se je iz Pisarovine u Krašić,gdje je počela fešta…

F-O-T-O-G-A-L-E-R-I-J-A 

Drenjani do 3 boda U Krašiću!

sava.jpgNogometaši Save Drenje došli do tri boda u Krašiću,i osvojili prvenstvo.Dobra utakmica,koja je na kraju završila 1-2 za Drenje.Moramo napomenut da je i sudačka trojka pridonijela ovom naslovu Drenjana….Strijelac za naše bio je Marijan Šimecki,koji je ušao kao zamjena,i smanjio na konačnih 1-2…Sljedeće kolo igra se u gostima s Dinamom Okić…

Juniori bolji od Pribića sa 2-0..

Kup je naš!!!

qwe.jpgSeniori NK Krašića osvojili su kup NS Jastrebarsko,u polufinalu su izbacili Sv.Janu,a u finalu bili bolji od Jamnice sa 0-1.Strijelac za nas bio je Josip Penić Micek,na asistenciju Daria Novosel..

F-O-T-O-G-A-L-E-R-I-J-A

Finale kupa!

img_4259.jpgU četvrtak 22.05. igra se finale kupa između Jamnice i Krašića…Igra se na igralištu Jamnice u 18:00 sati….

Krašić bolji od Vatrogasca!

img_7344.jpgIgralo se u Zdencima,Vatrogasac – Krašić..Nakon vodstva domaćih od 1-0,uspjeli smo izjednačit preko Ivana Pužin,i na odmor otišli s nerješenim rezultatom..Da bi u drugom poluvremenu zabili gol za pobjedu od 1-2, strijelac Štef Burja..

Pobjeda 2-0!

img_4292.jpgPobjeda Krašića na domaćem terenu sa 2-0.Gostovala je Croatia Pojatno, jako dobra utakmica naše prve momčadi,a u strijelce su se upisali Marijan Petković i Dalibor Vrbetić.Sljedeće kolo igra se 18.05. u Zdencima, sa Vatrogascem!

Juniorima bod u Svetoj Jani!

juniori1.jpgBod juniora u Svetoj Jani,završilo je 2-2,strijelci za naše bili su Marko Penić i Josip Ćuk..

Zdenčini bodovi!

grbkrasic.jpgJuniori izgubili na domaćem terenu od Zdenčine sa 0-6..Sljedeće kolo igramo u Svetoj Jani!

Seniori NK Krašića odigrali 0-0 protiv Rakitja u gostima..Sljedeće kolo dolazi Croatia Pojatno!

“M” na turniru u Draganiću!

img_6079.jpgOdigran je malonogometni turnir u Draganiću.Iz Krašića je nastupila ekipa Caffe bar “M”, te zauzela četvrto mjesto..Uz standardne igrače,priključili su se još Branimir Šimecki i Tomislav Bajza.

Juniori ispali iz kupa!

dsc01494.jpgJuniori NK Krašića igrali su u četvrtak 1.05. u Krašiću protiv juniora Vinogradara.Gosti su bili bolji, i nastavljaju natjecanje u kupu.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator