NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: August 2019

Igor Peretin novi igrač Krašića!

U ljetnom prijelaznom roku došlo je i prvo pojačanje, Igor Peretin bivši igrač Zrinskog Ozlja i Vrlovke. Poznat po mnogobrojnim malonogometnim turnirima u našem kraju i šire. Iskusni igrač koji će nam jako pomoći u našim ciljevima u novoj sezoni. Dobro došao Igore!

Kroz 10 dana zaključiti ćemo još neki transfer.

Filip Penić novi kapetan!

Ulaskom u novu sezonu izabrali smo i novog kapetana prve momčadi. Odlaskom D.Tukića koji je ovu ulogu ispunjavao 5 godina, zamjenit će ga dosadašnji zamjenik. Filip je u klubu od samog početka pionira, prošao je sve selekcije. Kao što znamo jedan od najvećih sportaša trenutno u Krašiću. Zdrav život i puno odricanja uz trening danas je najspremniji igrač kluba, a vjerujemo i cijele općine. Igra po potrebi više pozicija, a nedavno proglašen najboljim igračem turnira vuzmenki “Krašićke fare” 2019. Čestitamo Filipe i povedi naš klub u novu sezonu.

 

Seniori krenuli sa pripremama!

Seniori su krenuli sa pripremama za novu sezonu koja počinje 7.9. domaćom utakmicom s Novakima. Trener Stjepan Benić bio je vrlo jasan na prvoj prozivci.

“Moramo krenuti ozbiljno sa par pripremnih utakmica do početka prvenstva. Bilo bi dobro za kojim pojačanjem, uz ovih 5 juniora koje smo priključili momčadi.”

Puno promjena u momčadi Krašića, uz odlaske Rupčića i Tomaševića, prestanak igranja nogometa D.Tukića i Ferenčića, te dolazak nekih novih igrača.

U četvrtak odigrati ćemo prijateljsku utakmicu, a nedjelju dočekujemo Zdenčinu u kup-u.

Juniori u drugom kolu!

Juniori su u srijedu bili bolji od Klinča Sela u prvom kolu kup-a NS Jastrebarsko. Pogocima Ivana Brebrića i dva puta Josipa Tomine plasirali se u drugo kolo gdje ih na Centrali dočekuje Jaska. Jako dobra utakmica naših na početku nove sezone koja službeno počinje 07.09. na domaćem terenu sa Pušćom.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator