NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: October 2008

Poraz u Jakovlju!

Naša prva momčad danas je gostovalu u Jakovlju, te izgubila sa 4-2..Jako dobra igra naših,ali kad u ekipi imaš dvojicu koji napravi dva penala,ili napadač koji ne zabije 4 stopostotne,nemožemo ni pobjedit…Rezultat je bio 2-2 sve do kraja utakmice,kada su domaćini zabili dva gola za pobjedu, te osvojili sva tri boda..

Prstac za pobjedu!

mario-prstac.jpgU nedjelju,na igralištu u Krašiću gostovala je prvoplasirana ekipa tablice, Vatrogasac Zdenci..Bila je to utakmica sa puno žutih i crvenih kartona,te su gosti završili utakmicu sa 8 igrača..Već u 17. minuti,Prstac prekrasnim slobodnjakom zabija za 1-0,da bi 5 minuta kasnije Krešo Penić izborio jedanesterac, a Prstac opet siguran i s bjele točke…Krašić se nalazi na 8. mjestu, i sljedeće kolo ide na teško gostovanje u Jakovlje..

Rezultati utakmica do 9. kola

marko-sain.jpgNK Krašić trenutno se nalazi na 8. mjestu..evo i rezutata svih utakmica…3.kolo srijeda Krasic-Igrisce-3:0, 4.kolo Mladost Luka-Krasic-1:0, 5. kolo Krasic-Novaki-1:1, 6. kolo Zapresic-Krasic-2:2, 7. kolo Krasic-Bregana-0:2, 8. kolo Rakitje-Krasic-2:3, 9. kolo Krasic-Dinamo Okić 1:2..Sljedeće kolo Krašić je dočekao prvoplasiranu momčad tablice,Vatrogasac Zdenci….

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator