Archive forAugust, 2021

Grgetić pojačao Krašić!

Za kraj ljetnih priprema i početak prvenstva zaključili smo još jedan transfer. Iz Pribića došao je Dominik Grgetić vezni igrač koji će debitirati u prvom kolu u Novakima. Momčad Krašića ovih dana priprema se za početak prvenstva, te se nadamo pozitivnom rezultatu u Novakima, a drugo kolo već dolazi Sava Drenje.

Comments

Kristijan Drešar u Krašiću!

Ovih dana zaključili smo još jedan transfer, iz Svete Jane doša nam je Kristijan Drešar. Za nas još jedno pojačanje za novu sezonu. Predstavili smo ga u klubu u društvu Stjepana Benića, a u nedjeljnoj utakmici Kristijan će konkurirati za sastav.

Podsjetimo, prvenstvo počinje u nedjelju gostovanjem kod NK Novaki.

Comments

Boris Veselić novi igrač Krašića!

Boris Veselić novi je igrač nogometnog kluba Krašić. Igrao je za Croatiu 78, Kolpa Podzemelj, Zrinski Ozalj, Ilovac, Ogulin, Karlovac i Vinogradar. U nedjelju prvo kolo očekujte ga u sastavu protiv Novaka, te se nadamo pozitivnom rezultatu. Klub i trener Povrženić mogu biti zadovoljni ovim prijelaznim rokom, a kroz dva dana zaključit ćemo još dva transfera.

Stjepan Benić osvrnuo se na dolazak Veselića jednom rečenicom:

“Dobili smo velikog igrača, a još većeg čovjeka”

Comments

Turnir vuzmenki “Krašićke fare”2021.

Turnir vuzmenki “Krašićke fare” održati će se 14. i 15. kolovoza na igralištu u Krašiću. Bogata tombola, glavna nagrada Laptop FUJITZU i 500 drugih nagrada,a generalni sponzor turnira je Hrvatska pošta. U večernjim satima zabava uz grupu Maestral. Nastavak turnira u nedjelju, za ručak pečeni odojak, a nakon ručka nastavljamo s nogometom. Na završnici u nedjelju zabavit će vas Miljac i Band…Posjetite turnir i zabavite se uz hladno piće, vrhunsku hranu i dobro društvo.

Comments