NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: August 2021

Grgetić pojačao Krašić!

Za kraj ljetnih priprema i početak prvenstva zaključili smo još jedan transfer. Iz Pribića došao je Dominik Grgetić vezni igrač koji će debitirati u prvom kolu u Novakima. Momčad Krašića ovih dana priprema se za početak prvenstva, te se nadamo pozitivnom rezultatu u Novakima, a drugo kolo već dolazi Sava Drenje.

Kristijan Drešar u Krašiću!

Ovih dana zaključili smo još jedan transfer, iz Svete Jane doša nam je Kristijan Drešar. Za nas još jedno pojačanje za novu sezonu. Predstavili smo ga u klubu u društvu Stjepana Benića, a u nedjeljnoj utakmici Kristijan će konkurirati za sastav.

Podsjetimo, prvenstvo počinje u nedjelju gostovanjem kod NK Novaki.

Boris Veselić novi igrač Krašića!

Boris Veselić novi je igrač nogometnog kluba Krašić. Igrao je za Croatiu 78, Kolpa Podzemelj, Zrinski Ozalj, Ilovac, Ogulin, Karlovac i Vinogradar. U nedjelju prvo kolo očekujte ga u sastavu protiv Novaka, te se nadamo pozitivnom rezultatu. Klub i trener Povrženić mogu biti zadovoljni ovim prijelaznim rokom, a kroz dva dana zaključit ćemo još dva transfera.

Stjepan Benić osvrnuo se na dolazak Veselića jednom rečenicom:

“Dobili smo velikog igrača, a još većeg čovjeka”

Turnir vuzmenki “Krašićke fare”2021.

Turnir vuzmenki “Krašićke fare” održati će se 14. i 15. kolovoza na igralištu u Krašiću. Bogata tombola, glavna nagrada Laptop FUJITZU i 500 drugih nagrada,a generalni sponzor turnira je Hrvatska pošta. U večernjim satima zabava uz grupu Maestral. Nastavak turnira u nedjelju, za ručak pečeni odojak, a nakon ručka nastavljamo s nogometom. Na završnici u nedjelju zabavit će vas Miljac i Band…Posjetite turnir i zabavite se uz hladno piće, vrhunsku hranu i dobro društvo.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator