NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: May 2014

Zaprešiću vrijedan bod iz Krašića!

U borbi za opstanak igrači Zaprešića odlučni su došli po bodove u Krašić. Nakon dva vodstva od 0-1 i 1-2 na kraju naši su ipak uspjeli isčupat bod golovima Krune Novosela i Josipa Tukića za 2-2. Igrali smo u sastavu: ŠIMATIĆ, FERENČIĆ, GOLUB, F.PENIĆ, D.TUKIĆ, BUBLIĆ, PRSTAC, PETKOVIĆ, J.TUKIĆ, TUČEK, K.NOVOSEL. Sljedeće kolo igra se u subotu protiv Sutle u Savskom Marofu!

012

Nogometaši Krašića utrpali šest komada!

Seniori su upisali prvu gostujuću pobjedu. Igralo se 25.kolo u Kraju Donjem a bili smo bolji sa visokih 1-6. Četiri gola zabio je Josip Tukić a dva Kruno Novosel. Jako dobra utakmica naših, a zauzimamo 11 mjesto na tablici. Uskoro i cijela tablica

krasss

Tuček, Novosel i Prstac za 3-0 protiv Rakitja!

Po blatnjavom terenu u Krašiću, seniori su bili bolji od Rakitja 3-0. Strijelci za naše bili su Mario Tuček, Kruno Novosel i Mario Prstac. Ovu pobjedu zasjenila je velika ozljeda Kristijana Penića koji je iznesen sa terena, nadamo se da nije prestrašno. Igrali smo u sastavu: Šimatić, Ferenčić, Golub, K.Penić, D.Tukić, Vrbetić, Prstac, Bublić, Petković, Tuček, K.Novosel. Sljedeće nedjelje igramo u Kraju Donjem!

IMG_3048

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator