NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: March 2018

Poraz u Kraju Donjem!

Poraz u Kraju Donjem od drugoplasirane momčadi lige. Oslabljeni u sastavu bez, Ferenčića, Tomaševića, Filipa Penića, Prstaca, braće Tukić i još dosta igrača zbog prehlade, kartona i ozljeda. Na poluvrijemenu odličnih 1-1, da bi u drugom “pali” i izgubili sa 5-2. Idemo dalje već u nedjelju nova utakmica u Krašiću, pred našim gledateljima. I ova utakmice donijela nam veliku ozljedu Matije Penić, brz oporavak želimo i povratak na teren.

U goste bez standardnih igrača!

Velika subota igra se u Kraju Donjem, utakmica bez 4 standardna igrača, zbog žutih kartona nema Braće Tukić, dok Davor Ferenčić i Filip Penić zbog neodgodivih obaveza ne putuju u Kraj Donji. Tu su još ozljede Igora Tomaševića, te Karla Penić. Predviđamo jako tešku utakmicu, jer domaćini iz Kraja su na odličnom drugom mjestu. Polazak je u 14:00 sati, a utakmica u 16:00 sati. Sretno!

Izabrana nova uprava kluba!

U izvanrednoj skupštini nogometnog kluba “Krašić” održanoj u srijedu u 20:00 sati, izabrana je nova uprava, a razriješena stara. Uprava je sa 13 članova smanjena na 11, a mjesto predsjednika pripalo je Zdravku Šimeckom, dva dopredsjednika Mario Tuček i Ivan Rotim, tajnik Zvonimir Ilijanić dok će blagajnu preuzet Tomislav Ilijanić. Još će se pridružit u upravnom odboru, Marijan Penić, Franjo Penić, Ivan Pužin, Matija Šimatić, Josip Ćuk i Matija Rajaković. U nadzornom odboru su Ivica Šimecki, Anđelko Mrakužić i Mihael Novosel. Na skupštini su prisustvovala 22 člana i prijatelja kluba. Kao što znamo, ova uprava je već vodila klub u prve dvije utakmice seniora, a nakon današnje skupštine postaje i službeno. Glavni cilj ove uprave je stabilizirat klub i baviti se najviše s djecom, koja su ovih godina bila u drugom planu.

Luka i braća Tukić za pobjedu!

U utakmici 18. kola prve županijske lige zapad, Krašićanci su odigrali dobru utakmicu na domaćem terenu sa Mladost Lukom. Gosti su poveli već u 15.-oj minuti, da bi Luka Penić par minuta kasnije izjednačio. Dva pogotka Josipa Tukića s bijele točke, dok u drugom poluvremenu pobjedu je potvrdio kapetan Danijel Tukić. Naši dečki više nisu posljednji, dva boda bježe Kraljevom Vrhu i Mladosti iz Luke. Na veliku subotu igramo u Kraju Donjem.

 

Krašićanci ostvarili pobjedu!

Nedjeljna utakmica u sjeni privremenog novog vodstva kluba Krašićanci su ostvarili pobjedu od 1-2. Nakon primljenog pogotka u prvom poluvremenu, razdrmani zbog zaostatka od 1-0 krenuli su puno bolje u drugo poluvrijeme, već prvi napad izlazak na golmana Josip Tukić koji ne uspjeva zabiti, tri minute kasnije u šesnestercu pada Ribić, sudac bez razmišljanja pokazuje na bijelu točku, dok golman brani kapetanu Tukiću kazneni udarac. A onda slijedi preokret, stari vuk Mario Tuček izjednačuje, a dvije minute kasnije kapetan se iskupljuje pogotkom za vrijednu pobjedu i priključak za ostalima. U ovoj utakmici teže se ozlijedili Igor Tomašević i Matija Penić, želimo im brz oporavak.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator