NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2017

Pobjeda Lokomotive!

U nedjeljnoj pripremnoj utakmici koja se je igrala na Kajzerici sa Lokomotivom izgubili smo sa 7-2. Strijelci za naše bili su Ivan Novosel i Josip Tukić.

NK”Krašić” održao godišnju skupštinu!

Nogometni klub Krašić u subotu, 25. veljače održao je 44. po redu redovnu godišnju skupštinu. Na skupštini su usvojena izvješća o radu i financijskom poslovanju, te plan rada za narednu natjecateljsku godinu.

Posebno su istaknuti rezultati seniorske momčadi koja je na kraju polusezone zauzela odlično 2. mjesto u 1. županijskoj ligi.

Iskazana je zahvala najboljem igraču Marku Povrženiću za njegov doprinos u igri momčadi, ali i kao primjer svima koji je dao svojim odgovornim pristupom i dolaskom u klub.

 

 

Krašić s Lokomotivom!

U nedjelju 26. veljače Krašićanci igraju pripremnu utakmicu na Kajzerici s juniorima Lokomotive. Utakmica počinje u 14.00 sati, a svi ljubitelji dobrog nogometa dođite na utakmicu i budite uz naše!

Draganiću pobjeda u Krašiću!

U drugoj pripremnoj utakmici NK”Krašić” upisao je poraz od 0-2. Naši su igrali bez 4 standardna igrača, te su ih nadomjestili juniori Tomina, Šimecki i Matoš. Današnja utakmica sa NK”Karlovac” odgođena je za neki drugi termin. Moramo napomenuti nakon ozljede vratio se u momčad Mateo Ribić.

Mjesec dana do početka!

Mjesec dana do početka prvenstva 1.županijske lige zapad. Seniori krenuli bez četiri igrača a još uvijek se čeka i koje pojačanje. Nakon utakmice s Karlovcem, ovog vikenda su na rasporedu treninzi, a sljedeće pripremne utakmice bit će 18.veljače protiv NK”Draganić”, 19.veljače protiv NK”Karlovac”, 26.veljače na Kajzerici sa Lokomotivom, 05.ožujka sa NK”Duga Resa”. Nastavak prvenstva kreće 11. ožujka, a prvo i drugo kolo gostujemo u Luki i Okiću.

“Nakon Vinogradara vraćam se u Krašić, nastavit tamo di sam stao!”

Nakon razgovora sa g.Rubinić prihvatio sam poziv da se ponovno vratim u Vinogradar! Uprava NK”Krašić” je bila i više nego korektna, to su mi i omogućili i ovim putem im se na tome i zahvaljujem! Zahvaljujem se i svim igračima jer su davali sto posto od sebe na treninzima i utakmicama i nadam se da će nastaviti sa dobrim rezultatima i u nastavku prvenstva. Obećajem svima, nakon Vinogradara vraćam se u Krašić nastavit tamo di sam stao!

Marko je jučer odigrao prvu utakmicu nakon povratka u Vinogradar, bio je u prvom sastavu Vinogradara, a zeleni su bili bolji sa 5-1 protiv Dubrave Tim Kabela. (slike sa jučerašnje utakmice) Foto SportNews

Učlani se, jer zajedno smo jači!

Od 01. veljače možete se učlanit u NK”Krašić”, godišnja članarina iznosi 100 kuna, a sve ostale informacije možete dobiti na facebook stranici našeg kluba, ili na e-mail adresi: nkkrasic1973@gmail.com

Pomognimo klub u borbi za sami vrh tablice!

Povrženić napustio Krašić!

Nakon obavljene prozivke, te prijateljske utakmice sa NK”Karlovac” dosadašnji najuspješniji i najbolji trener Marko Povrženić nije mogao odbiti poziv za povratak u staro jato NK”Vinogradar”, a što mu je i čelništvo NK”Krašić” dogovorom odobrilo. Hitnom reakcijom za trenera je postavljen legendarni centarfor  kluba Josip Penić Micek.

Karlovčani bolji u trening utakmici!

Već drugog dana od okupljanja naši dečki odigrali su trening utakmicu u Karlovcu. Rezultat je završio na strani domaćina sa 5-1, a strijelac za naše bio je Mario Tuček. Sljedeći tjedan nastavlja se sa treninzima a vikendom će se igrati utakmice.

Krašićanci krenuli s pripremama!

Trener Marko Povrženić poveo je igrače u nove pripreme za nastavak sezone. Nakon zimske stanke igrači su se okupili i odradili prozivku i trening, a već danas u 14.00 sati igraju pripremnu utakmicu sa Karlovcem u gostima. Prijelazni rok još traje pa možemo očekivati i poneko pojačanje, a više o treninzima i utakmicama narednih dana.

IMG_4893

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator