NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: July 2019

Tvrtke Bbt i Eloma novi sponzori!

Tvrtke Bbt d.o.o. i Eloma d.o.o. postali su naši novi sponzori kluba, te im posebno zahvaljujemo na sudjelovanju u sponzorstvu oko trenunto našega najvećeg zahvata postavljanja rasvjete na glavnom terenu. Uz ovako vrijedne sponzore naš projekt rasvjete ide dobrim putem, te vjerujemo da će glavni teren sa 36 reflektora zasvijetliti i prije očekivanog roka. 

Stjepan Benić preuzeo klupu Krašića!

Bliži se početak nove sezone II. županijske lige, početkom 9. mjeseca u prvom kolu dočekujemo Samoborske Novake. Kao što znamo prošle godine imenovan za novog trenera bio je Krunoslav Pinturić, da bi ga na polusezoni naslijedio Matija Šimatić. Završili smo peti na tablici, u zlatnoj sredini. Ovih dana dogovorena je suradnja sa Stjepanom Benić, legendom Karlovačkog i Hrvatskog sporta. Dobitnik mnogobrojnih nagrada, a posebna je ona od Hrvatskog nogometnog saveza za trofej podmlatka. STjepan Benić je uvijek tu za nas, a sada se i službeno vratio na klupu.

 

Nešto više u nastavku.

  • S 13 godina života sam ušao u nogomet. Počeo sam igrati za NK Zadrugar sa Mostanja, pa za NK Duga Resa. Dvije godine sam igrao za NK Lokomotiva iz Zagreba u drugoj nogometnoj ligi zapad. Tamo sam ostvaren kao igrač i kao takav igrao i protiv NK Karlovac koji je tada ušao u ligu. Jedan naspram nula smo izgubili. Tada su me zvali da se vratim u Karlovac, što sam i učinio 1970. No, osjetio sam tada potrebu za zaradom i putovanjima. Bio sam student prava, a imao sam i prometnu nesreću koja me šest mjeseci udaljila od igranja i studiranja. Stoga sam u drugoj godini studija napustio fakultet. Otvorila mi se potom prilika da odem u Australiju. Posredstvom Ante Pavlovića i Zorislava Srebrića, koji su bili djelatnici u nogometnom savezu, uspio sam ostvariti kontakt i prelazak u NK Croatia iz Melborunea. To je bilo nakon sloma Hrvatskog proljeća 1972. godine. U tri navrata po pola godine sam radio u NK Ilovac, godinu i pol sam vodio NK Jaska, a zatim sam bio po godinu u Dugoj Resi i u NK Tehničar, NK Korana, NK Slunj, a dvije godine u Vojniću. Godinu sam proveo i u Krašiću. Dakle, vodio sam deset klubova. S NK Karlovac sam ostvario nekoliko važnih uspjeha. Pobijedili smo u dva navrata Hajduk u prijateljskim susretima – u Karlovcu 3:2, a u Splitu 2:1. Pobijedili smo u Školskoj sportskoj dvorani “Mladost” Dinamo u malom nogometu 3:1, a vrlo jaku juniorsku ekipu Dinama s juniorima Karlovca 5:2 u malom i 3:2 u velikom nogometu. 
  • Bio sam na tri kontinenta i u 24 države. Noćio sam u 169 hotela. Pretežno mi je to nogomet dao.

MAGDIS GRUPA postala novi sponzor!

MAGDIS GRUPA d.o.o. postala je novi sponzor kluba te će ujedno biti ovogodišnji generalni sponzor tombole turnira vuzmenki sa svojim cjenjenim brendovima: Biobaza, Plidenta, Melem, Rosal i drugi. Ovim sponzorom smo vrijednost tombole digli na još višu razinu vrijednosti samih nagrada, a podsjećamo da za glavnu nagradu stavljamo bicikl renomirane marke NAKAMURA.

Turnir vuzmenki održati će se 17.i 18.kolovoza.

Turnir vuzmenki pred vratima!

Ostalo je još malo više od mjesec dana do tradicionalnog turnira vuzmenki Krašićke fare. Ove godine održati će se po 24 . put od davne 1995. godine. Trajati će 17. i 18. kolovoza, a zabavljati će vas grupe Luda Noć i Maestral Band. Bogata bonuda tombola, a glavna nagrada biti će bicikl. Ne propustite ovaj događaj koji iz godine u godinu zablista sve većem sjaju. NK”Krašić”

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator