NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2014

Prijateljska utakmica u subotu!

krasic pribicPrijateljska utakmica odigrat će se u subotu u 15.30 sati u Krašiću sa NK Pribić! Bt će ovo treća pripremna utakmica, dok u nedjelju igramo sa Šipkom isto u Krašiću!

Povratak Mihaela Novosela u crveni dres!

mihaelOd kad je momčad preuzeo Josip Penić počeli su svi trenirat i ozbiljnost je na nivou, pa je i naš napadač počeo razmišljat o povratku. Mihael se vratio iz Draganića, i priključuje se u utorak na treningu koji će bit po novom rasporedu u 19.30 sati!

Micek do prve pobjede!

IMG_6951Odigrana je druga pripremna utakmica između Svete Jane i Krašića u Cvetkoviću! Krašić je bio bolji sa 0-2, a strijelci su bili Mario prstac u 14.minuti i Krunoslav Novosel u 21. minuti utakmice! Nakon nerješene utakmice u Lučkom protiv Draganića, trener Micek je došao i do prve pobjede. Trening je u ponedjeljak u 20.00 sati!

Damir Ilijanić novi predsjednik!

Na skupštini nogometnog kluba izabrano je novo vodstvo kluba. Novi predsjednik je Damir Ilijanić, sadašnji tajnik,blagajnik i trener. Josip Penić Micek i Franjo Penić Frenki su dva dopredsjednika, dok je izabrana i uprava kluba od više članova!

01

Micek uspio ono što niko nije do sad!

Ušli smo u drugi tjedan priprema za nastavak sezone koja kreće 09.03.2014. na gostovanju kod Sloge Orešje. Kao što znamo, novi trener je naš proslavljeni napadač i nekadašnji predsjednik kluba Josip Penić Micek . Godinama se ponavlja priča oko treniranja i ne dolaska igrača na treninge i utakmice. Micek se danas može pohvalit da ima 25 ozbiljnih igrača, koji redovito treniraju. Rijetko ko bi mogao okupit momčad u tolikom broju, al evo zahvaljujući Miceku dečki su prvo zbog njega shvatili ozbiljno ovu situaciju i svi se ozbiljno priključili. Na nekim pozicijama imamo i do 3 igrača koji konkuriraju jedan drugom, i bit će velike borbe ko će zaigrat. Krašić se nalazi na 15 mjestu tablice, i treba dobro trenirat da izađemo iz zone ispadanja, a u ova dva tjedna ide sve po planu! Odigrali smo jednu pripremnu utakmicu sa Draganićem (1-1) dok druga se igra u nedjelju protiv Svete Jane u Cvetkoviću. Dečki samo hrabro i idemo osigurat opstanak u ligi.

img_1428

0112pehar-micek1

micek

U srijedu kreću seniori!

81Nakon zimske stanke treninzima se vraća naša prva momčad! U srijedu 12.02. bit će sastanak i prvi trening, a na klupu se vraća naš proslavljeni napadač Josip Penić Micek koji će vodit momčad u nastavku prvenstva!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator