NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: July 2018

Kreću pripreme za novu sezonu!

Za malo više od mjesec dana kreće nova sezona. Kako bi ju dočekali što spremniji, naši igrači već 2.8. počinju sa  pripremama. Osim starih igrača, došli su povratnici David i Dominik Štajcer, a kroz par dana očekujemo još neke od igrača. Trener Pinturić u početku neće moći računati na sve igrače jer su još uvijek na godišnjem odmoru, ali priključiti će se tokom osmog mjeseca. Dogovorene su pripremne utakmice 11. kolovoza s NK”Kupinec” u Krašiću, 14. kolovoza s NK “Ilovac”u Ilovačkoj šumi, te utakmice s NK”Jaska” i NK”Inter Zaprešić” gdje još nisu poznati datumi.

Kapetan Danijel Tukić: “Pozivam sve igrače da shvate sezonu ozbiljno i da odigramo na nivou kako to znamo. Kreću pripreme i želim Vas sve vidjet na okupu. Najjači smo kad smo svi, imamo dobre igrače i kad smo pravi zna se da igra Krašić” 

Matija Penić napušta klub!

Matija Penić potražio je sreću u Njemačkoj i zbog toga napušta nogomet i naš klub u Krašiću. Prošle sezone izborio se za prvih 11, i nametnuo kao jedan od važnih igrača. Sretno u novoj sredini, a nas prati na službenoj stranici NK”Krašić”

Matija Penić: “Želim se svima zahvaliti na svemu, mojim prijateljima, igračima i upravi kluba. Ne odustajte od svojih planova i dignite naš klub na noge kao što to i radite do sada, ja ću pomoći na neki način. Trebaš dotaknud dno da bi bio na vrhu, imamo dobru ekipu i vjerujem da ćete biti bolji nego proteklih sezona”, iznadsvih!

Krunoslav Pinturić novi trener Krašića!

Krunoslav Pinturić je novi trener seniora NK”Krašić”. Nakon najlošije sezone u povijesti kluba došlo je vrijeme za promjene. Pinturić će na klupi zamjeniti Branka Mravunca, kojem se zahvaljujemo na svemu učinjenom za naš klub. Krunoslav Pinturić prošao kompletnu nogometnu školu u NK”Zagreb” igrao za seniore Intera Zaprešić, Zagreb, Segesta, Rijeka, Karlovac, Vinogradar. Nakon profesionalne igračke nastavio je trenersku karijeru, vodio klubove Karlovac, Jaska, Draganić dok je jedno vrijeme bio pomoćni trener Igoru Pamiću u prvoj ligi u Karlovcu.  Danas igra za veterane Rudeš Ciosa u prvoj Hrvatskoj ligi. Novog trenera predstavit ćemo 02. kolovoza kada krećemo sa pripremnim dijelom za novu sezonu.

Đuka Batinić novi trener pionira!

Najvažniji projekt uprave kluba dogovoren je ovih dana s Đukom Batinić. Djeca su nam najvažnija, i zbog njih nam je cilj vratiti ih na nogometno igralište. Svi znamo da se u našem kraju godinama ne radi s djecom, i da su uvijek bili prioritet seniori. Gospodin Batinić igrao je nogomet, košarku i rukomet za školu, bio je kapetan NK Karlovca u čijem dresu je odigrao više od 500 utakmica. Dvanaest godina vodio rekreaciju po programu za žene, u to je vrijeme bio inicijator osnivanja SKI kluba u Karlovcu i širenja znanja i vještina na snijegu. Kao učitelj tenisa i skijanja te trener nogometa organizator je kampova pa je naučio mnoge rekreativce i djecu skijanje, tenis i nogometne vještine. Profesor sa završenim kineziološkim fakultetom, te posjeduje Uefa licencu, osvojio brojne nagrade za sport u gradu Karlovcu. Ponosni smo jer će upravo on voditi i učiti našu djecu, kako postati nogometaš, a još i bolji čovijek. Dragi roditelji, pozivamo Vas da upišete svoju djecu u kategoriju pionira jer i oni će biti odrasli, a nogomet i sport su jako važni u razvoju svih nas. Nogometni klub “Krašić” traži promjene iz dana u dan, zahvaljujemo se gospodinu Batiniću što je prihvatio naš poziv za dolazak u Krašić.

Slika KA portal Karlovac

Povratak braće Štajcer!

Veliki dan za Krašićki nogomet, povratak naših bivših igrača u matični klub u kojem su napravili svoje prve nogometne korake. Nakon pionira i juniora nogometnog kluba Krašić nastavili su u susjednom Brezariću, gdje su tada vidjeli bolje rješenje za svoj napredak i druženje uz dobru ekipu. Kada su čuli za promjenu na čelu NK”Krašić”, i dobili poziv za povratak “kući”, možemo se pohvaliti da su odmah pristali na dolazak. Cilj nam je vratiti sve domaće dečke koji su krenuli drugim putem, ako ne ove sezone onda u budućnosti. Uz braću Tukić dobili smo još dva brata koji će sa sigurnošću biti ozbiljni i dat sve najbolje za ovaj naš klub. Prije početka sezone predstaviti ćemo Davida i Dominika u dresovima, kao i sva naša pojačanja za sljedeću sezonu.

Grupa Maestral na turniru Vuzmenki!

Turnir vuzmenki Krašićke fare ove godine održati će se 18. i 19. kolovoza. Ove godine organiziramo turnir u “novom ruhu” sa promjenama i puno bogatijoj ponudi. Prvi dan na subotu planiramo zabavu a zabavljati će nas Grupa Maestral. Ponuda pečenja za nedjeljni ručak, tombole uz veliku glavnu nagradu. Turnir vuzmenki “Krašićke fare” prvi puta je organiziran davne 1995. godine na današnjem križnom putu iza crkve u Krašiću, a pobjednici prvog su Šimani. Turnir koji je za naš kraj nekad značio puno, a danas nam je prioritet organizirati ga u što boljem izdanju.

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator