NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2008

0-0 u Draganiću, poraz juniora!

img_7281.jpgSeniori odigrali još jednu prijateljsku utakmicu, igralo se protiv Draganića.Završilo je 0-0,bila je to dobra utakmica obje momčadi..Za naše nisu nastupili Prstac i Rajaković, dok su domaćini bili kompletni.Juniori odigrali u gostima s NK Ilovac i izgubili sa 1-0.

Seniori s Draganićem, juniori s Ilovcem

9.jpgU subotu u 15.00 sati Seniori NK Krašića igraju u Draganiću prijateljsku utakmicu..A juniori u nedjelju u 11:00 sati, na pomoćnom igralištu NK Ilovca s juniorima.

U nedjelju 24.02 u 15:30 održat će se 35. godišnja skupština

Pobjeda!!!

img_4478.jpgNK Krašić-NK Podsused, bila je to druga pripremna utakmica u kojoj je domaćin bio bolji sa 2-1.U strijelce su se upisali Mario Prstac i Marko Penić.

U subotu dolazi Podsused!!!

img_0514.jpgU subotu na igralištu u Krašiću igramo drugu pripremnu utakmicu s Podsusedom iz Zagreba..S ovim Zagrebačkim klubom igrali smo prošle godine i bili smo bolji sa 5-0, strijelci su bili Kristijan Penić,Mario Tuček,Tomislav Golub, te dva gola postigao je Kruno Novosel koji trenutno ne igra u Krašiću..Utakmica počinje u 15:00 sati…

Prvi treninzi!

treningpo0.jpgPočeli su treninzi seniora nogometnog kluba Krašić.Nakon poraza od Jaske naši igrači krenuli su još bolje i odlučnije, te na prvom treningu počeli ozbiljno.Krašić ima relativno mladu ekipu, i u ovoj sezoni se puno očekuje od njih.

Trening u nedjelju 3.02. u 14 sati

Tomi ponovno u Krašiću

tomo1.jpgTomislav Penić vratio se iz Vinogradara u NK Krašić..Tomisalav ima tek 17 godina i sigurno će biti pojačanje za juniore, dok će se za seniore morat izborit u ovako velikom broju igrača..

Trening seniora u subotu 2.02. u 15:15 h

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator