NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: January 2021

Nikola Bucković novi igrač Krašića!

Dugo očekivani transfer došao je do samoga kraja i Nikola Bucković službeno je postao igrač Krašića. Nikola je u svojoj karijeri igrao za NK Pribić, NK Vinogradar, NK Jaska i NK Krašić. U svoje 22. godine karijere seniorskog nogometa postigao je preko 300 pogodaka, a najbolje dane pružio je u Vinogradaru gdje je igrao drugu Hrvatsku ligu i u Hrvatskom kupu sve do četvrtfinala gdje ih tada zaustavila Cibalia. Opet će kumovi Povrženić i Bucković igrati zajedno, te se nadamo dobroj igračkoj suradnji kao što je to bilo i u najboljim danima.

Nikola Bucković: “Došao sam odigrat još jednu sezonu sa Markom Povrženićem, i lagano nakon toga razmišljat o prekidu seniorskog nogometa. Želim pomoć Krašiću da ostvari svoje ciljeve, i da se dignemo na tablici.

Trener Povrženić okuplja seniore!

U ponedjeljak 01.02. trener prve momčadi Marko Povrženić okuplja seniore za nastavak sezone. Uprava kluba još radi na pojačanjima, ali uz dosadašnji kadar priključit će se Juraj Grgas koji nije nastupio u dosadašnjem jesenskom dijelu.

Sa nekoliko riječi javio nam se i trener

Marko Povrženić: “Krećemo u ponedjeljak sa pripremama, nadamo se boljem rezultatu nego u prvom djelu sezone, radimo na dovođenju pojačanja i očekujem puno jači Krašić u nastavku. Vjerujem da ćemo na kraju završiti u gornjem dijelu tablice.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator