NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: August 2018 (Page 1 of 2)

Seniori otvaraju u Zdenčini!

U subotu  počinje prvenstvo druge županijske lige zapad. Kažu stručnjaci ove nama nepoznate lige, da je ovo najatraktivnija utakmica prvog kola te da se očekuje puno golova na utakmici. Putujemo u Donju Zdenčinu, gdje naš trener Krunoslav Pinturić traži pobjedu na startu, a i naši navijači koji se najavljuju u većem broju u Zdenčini. Otvorimo prvenstvo na najbolji mogući način. #iznadsvih

Poklon majica najdražeg kluba!

Počeli smo sa učlanjenjem u NK”Krašić”za 2018. godinu. Svaki pomagač klubu na dar dobiva majicu sa grbom i natpisom najdražeg kluba. Sav prihod od članstva ide u radove oko igrališta i kuće u klubu. Jako je bitno da prije zime uredimo zadane planove, a najvažniji od njih je uređenje wc-a koji kreće kroz koji dan. Očekujemo Vas i putem interneta, javiti se na službenu e-mail stranicu nkkrasic@gmail.com ili na fejs stranicu NK Krašić. Cijena članarine je 100 kuna, a na poklon izaberete bijelu ili crvenu majicu.

Đuro Batinić krenuo s najmlađima!

Glavni projekt nogometnog kluba Krašić pokrenut je danas, održan prvi trening pionira na kojem je bilo 17 djece sa područja Općine Krašić. Predstavili smo trenera Batinića, koji će dva puta tjedno trenirati i vikendom vodit utakmicu. Nakon treninga svi su isprobali koji broj trenirke i dresa će nositi, a odlučili smo se za marku adidas i kroz nekoliko dana sve selekcije će biti obučene u istim trenirkama, zahvaljujemo se sponzorima na potpori.

 

Klinča Selo u drugom kolu!

Danas je odigrana utakmica 1.kola kup-a NS Jastrebarsko. Utakmica između Klinča Sela i Krašića završila je 2-0 pobjedom domaćina, a Krašićanci se opraštaju od kupa već u prvom kolu. Vraćamo se trenizima i pripremnim utakmicama, u subotu se planira utakmica sa NK”Pribić”.

Kapela prva!

Na 23. turniru vuzmenki “Krašićke fare” prvo mjesto osvojili su vuzmenka Kapele. Potpuno zasluženo, sa lijepom igrom redom su pobjeđivali Matoš Breg, Rutak te u finalu Seljance. Treće mjesto pripalo je Rutku koji su bili bolji od Penićarci. Najboljim golmanom proglašen je Ivan Županac Pata iz ekipe Rutak, najboljim strijelcem Filip Penić iz ekipe Penićarci, najboljim igračem Josip Stepinac iz pobjedničke ekipe Kapele, dok su fair play zasluženo dobila ekipa Hrženik.

Zahvaljujemo se svim ekipama, sponzorima i posjetiteljima te se vidimo druge godine na 24. turniru vuzmenki.

Druga pripremna utakmica!

U subotu na Krašićkom terenu odigrana je druga pripremna utakmica seniora. Ugostili smo prijatelje iz Kupinca, gosti su bili bolji sa rezultatom 3-4, a strijelci za naše bili su Juraj Grgas i dva puta kapetan Danijel Tukić. Na ovoj utakmici za Krašić debitirao je Dominik Štajcer.

Želim se zahvaliti klubu!

Prošla sezona udaljila je zbog ozljede Matea Ribića u ključnom dijelu prvenstva, kada je bilo najpotrebnije ostali smo bez najboljeg igrača u to vrijeme.

Mateo Ribić: ” Ozljede su sastavni dio ovog sporta pa je i mene nova ozljeda ključne kosti udaljila na više od dva mjeseca sa nogometnog terena, u najgorim trenucima u kojima se klub tada nalazio. Ozljeda je ostavila svoje posljedice pa tako s velikom opreznošću ulazim u novu sezonu. Želim se zahvaliti klubu na pomoći prilikom obavljanja terapija, samo našim zajedništvom možemo vratiti klub tamo di mu je mjesto”.

Nadamo se dobroj sezoni!

Krenule su pripreme, odigrana prva pripremna utakmica, dogodile se već i ozljede. Puno igrača nam je na godišnjem odmoru, jedan od njih javio se porukom svim ljudima za službene stranice NK”Krašić”

Josip Tukić: “Nadamo se dobroj sezoni, želimo vratiti Krašić tamo gdje pripada. Uz novog trenera, upravu i naše navijače, igrači će dati sve od sebe u novoj sezoni, i uz zajedništvo mi možemo puno toga, potrebno je i raditi s mladim igračima koji su se priključili pripremama, jer su oni budućnost ovoga kluba”.

Poraz i ozljeda Štajcera!

Prva pripremna utakmica i odmah peh, već u devetoj minuti neoprezan start nad Davidom Štajcerom, da bi nakon slikanja utvrđeno puknuće nosa. Brz oporavak želimo našem igraču i da se čim prije vrati u momčad. Nakon ovog samog početka naši igrači više nisu bili toliko zainteresirani za igru, do poluvremena izdržali sa 0-0. U drugom poluvremenu Jaska uvjerljivo sa 4-1 slavila, strijelac našeg pogotka bio je Keleminec.

Krašić na Centrali!

Nakon prošlotjednog okupljanja Trener Pinturić može se pohvaliti da je u ponedjeljak brojio čak 20 igrača na treningu. Danas u 18:00 sati igramo prvu pripremnu utakmicu na Centrali s NK”Jaska”. Još uvijek nekompletni sa mješanom ekipom juniora i seniora odigrati ćemo utakmice koje slijede.

Stranica 1 od 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator