NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2007

Intervju tjedna

franc1.jpgPročitajte intervju sa jednim od boljih igrača juniora i veznjakom seniora NK Krašića..

opširnije

Raspored prvog kola

mayo.jpg1.kolo 1.županijske lige igra se 18.ožujka.NK Krašić će igrati doma protiv Cvetkovića,protiv predzadnje momčadi lige,podsjetimo se da je u Cvetkoviću prvo kolo bilo 2-4 za nas,a naši seniori su u odnosu na početak sezone puno bolji i spremniji..Još igraju Vatrogasac – Vrh , Mladost – Jamnica , Croatia – Okić , Zdenčina – Bestovje , Rakitje – Novaki, Dinamo Jakovlje – Sava.

Pobjeda 3-2 nad Draganićem

tule.jpgNaši seniori pobjedili NK Draganić sa 3-2..Na mokrom i blatnom igralištu u krašiću naši igrači su nadigrali protivnika i zasluženo pobjedili.

.

.

Igrali su:Šimatić,I.Penić,Stić,Ferenčić,Prstac,Tuček,K.Penić,M.Petković(od 40.K.Penić(limun)Z.Šimecki,T.Golub,F.Penić(od 70.M.Penić)..Strijelci za nas bili su Mario Tuček dva puta i Franjo Penić..Na drugoj pripremnoj utakmici imali smo i dva debitanta u momčadi Damir Stić koji je nakon igranja za Ilovac i Pribić došao u NK Krašić,te Matija Penić koji se je priključio iz juniora.

Održana 34. godišnja skupština

grb.jpgNakon uvodne riječi predsjednika kluba Darka Pužina otvorena je 34. godišnja skupština NK Krašića,zatim je predložio dnevni red.

.

.

AD1 Izbor radnog predsjedništva

a) predsjedavajući skupštine

b) 2 člana predsjedništva

c) zapisničara

d) 2 ovjerovitelja zapisnika

AD2 Izvješće o radu kluba

a)izvješće predsjednika

b)izvješće blagajnika

c)izvješće struke

AD3 Plan rada za 2007.godinu i financijski plan

AD4 Slobodna riječ

.

AD1 Izbor radnog predsjedništva

a)predsjedavajući skupštine – Darko Pužin

b)dva člana predjsjedništva – Darko Krnežić , Josip Penić(josa)

c)zapisničar – Mario Prstac

d)dva ovjerovatelja zapisnika – Josip Hržic , Josip Ilijanić

AD2 Izvješće o radu kluba

a)Izvješće predsjednika:Darko Pužin

Govori o radovima u klubu u 2006.godini,te o rezultatima svih uzrasta u prošloj godini.

b)Izvješće blagajnika:Tunko Putanac

Iznio je financijsko stanje kluba.

c)Izvješće struke:

Izvješće učenika i juniora nije izloženo te se ukratko osvrnuo na to tajnik kluba Damir Ilijanić..

Izvješće o radu prve momčadi iznosi trener Mijo Novosel koji pohvaljuje određene igrače i prvi dio polusezone kad smo bili na vrlo dobrim 5. mjestu,te na kraju polusezone pali na 11.mjesto.Trener je spomenuo rezultak seniora 4 pobjede i 8 izgubljenih utakmica,te govori o nedostatku uvjeta za rad u noćnim uvijetima..

Izvješće veterana:Predstavnik veterana Matija Ilijanić

Zahvalio je klubu zbog korištenja igrališta i klupskih prostorija te se zahvalio i nogometnom klubu Mladost iz Brezarića..

Izvješća su jednoglasno prihvaćena

AD3 Plan rada za 2007.godinu i financijski plan

O planovima za sljedeću godinu govori predsjednik kluba Darko Pužin koji predlaže stavljanje zaštitne mreže iza gola,obnavljanje krova,i boljoj organizaciji trenera mlađih uzrasta.(učenici,juniori)

AD4 Slobodna riječ

Za slobodnu riječ javili su se:Ivan Penić i Matija Ilijanić koji su najvili dolazak rasvjete na nogometnom igralištu,te su govorili o tome da treba više raditi s mlađim uzrastima..još su govorili o budućnosti kluba Tajnik kluba Damir Ilijanić,Blagajnik Tinko Putanac,Predstavnik općine Krašić Božidar Ćuk,Predstavnik NK Pribića Stjepan Kosić te predstavnik NK Mladost Brezarića Stepinac.(dodo)-zahvalili su se na suradnji te nam zaželjeli najbolje u nadolazećoj godini..

Predsjednik NK Krašića Darko Pužin zaključio je 34. godišnju skupštinu nogometnog kluba Krašić

U nedjelju protiv Draganića

zenga1.jpgU nedjelju 25.02. seniori Krašića odigrat će i drugu pripremnu utakmicu..Dođite i bodrite naše dečke,utakmica počinje u 15:00h na igralištu u Krašiću..

Pobjeda Reala,majstorija Giggsa

championsliga1.jpgOdigran prvi dio lige prvaka..

Real Madrid-FC Bayern Munchen 3-2,Celtic-Milan 0-0,Psv-Arsenal 1-0,Lille-Manchester United 0-1
http://www.dailymotion.com/video/x19g3u_gigs

srijeda

Barcelona-Liverpool 1-2,Porto-Chelsea 1-1,Inter-Valencia 2-2,Roma-Lyon 0-0

Počela 1.HNL

1hnl.jpgU subotu su odigrane prve utakmice Hrvatske nogometne lige u nastavku sezone,sastali su se Rijeka-Dinamo 2-3,Hajduk-Osijek 3-0,Zagreb-Šibenik 3-0,Varteks-S.Belupo 0-0,K.Ingrad-Pula 1-0,Cibalia-Međimurje 0-3

Prva utakmica u 2007.

dsc08476.jpgNogometni klub Krašić danas je odigrao svoju prvu pripremnu utakmicu protiv Klokočevca u gostima.Trener Mijo Novosel na današnjoj utakmici imao je na raspolaganju 13 igrača:Matija Šimatić,Ivica Penić,Davor Ferenčić,Mario Prstac,Mario Tuček,Krešo Penić,Mario Petković,Marijan Petković,Tomislav Golub,Franjo Penić,Marko Penić,Kristijan Penić i povratnik u klub Danijel Špeljko.Rezultat utakmice 2-2,strijelci za naše bili su Tomislav Golub i Krešo Penić(kefi).

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator