NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: September 2020

Krašiću bod iz Klokočevca!

U Klokočevac smo išli s ciljem ne izgubiti, na kraju nas je minuta dijelila do pobjede. Poveli smo Preko Tukića iz kaznenog udarca, kojeg je zaslužio nezaustavljivi Ribić. Domaćini su izjednačili preko Hečimovića, a onda u 91. minuti naš kapetan Filip Penić dovodi nas u vodstvo. Svi smo mislili da je kraj, ali nespretno kapetan igra rukom, i gosti u 95. minuti zabijaju iz kaznenog udarca za 2-2.

Pioniri dijele prvo mjesto!

U 3.kolu pioniri su svladali prvoplasirani Galgovo sa visokih 18:1. U strijelce su se upisivali Borna Stepinac sa 5 pogodaka, Petar Brebrić 3, Antonio Bučar, Patrik Bradica i Sven Stepinac sa po 2 pogotka, dok su se jednom upisali u strijelce Luka Županac, Mihael Ćuk, Tomislav Štefanić i Lovro Matko. Trenutno se nalazimo na prvom mjestu sa Vinogradarom sa po 7 bodova. Sljedeće kolo gostujemo u Klokočevcu.

Krašić i Zrinski Ozalj odigrali utakmicu!

Pioniri Krašića i Zrinskog Ozlja danas su odigrali prijateljsku utakmicu u Krašiću. Domaćini su upisali pobjedu, a već za tjedan dana dogovoren je uzvratni susret u Ozlju. 

Zahvaljujemo se Zrinskom na dolasku, te se nadamo da će se ove utakmice odigrati svake godine u budućnosti.

 

Krašiću i Vinogradaru po bod!

U 3. kolu pioniri su odigrali 3-3 sa ekipom Vinogradara. Trenutno se nalazimo na trećem mjestu iza Galgova i Vinogradara. Sljedeće kolo dočekujemo prvoplasirani Galgovo.

Krašić i Pušća podijelili bodove!

U 7.kolu prve županijske lige zapad Krašićanci su na domaćem terenu upisali novi remi, sa petoplasiranom Pušćom. Gosti su poveli već u četvrtoj minuti preko Kartela, da bi Tukić do poluvremena upisao pogodak za izjednačenje. U nastavku smo promašili obećavajuće prilike, uz koje nismo uspjeli zabiti kazneni udarac, a nekoliko minuta kasnije gosti su opet poveli preko Kartela. Izjednačenje nam je donio Povrženić lijepim slobonim udarcem u 81. minuti. Konačan rezultat 2-2, a u nedjelju gostujemo u Klokočevcu.

  • U prošla tri kola koja nismo objavili, gostovali smo u Bestovju te odigrali nerješeno 2:2, Kraljev Vrh smo ispratili sa 2:0, dok smo u Klinča Selu remizirali 1:1.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator