NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: November 2017

Krašićanci zabilježili pobjedu!

U zaostaloj utakmici Krašićanci su osvojili sva 3 boda protiv Klokočevca. Strijelci za naše bili su braća Tukić, Prstac i Ferenčić. Tri boda za mirne blagdane i priključak za ostalima. Slijedi zimska stanka, a u proljeće se vraćamo novim pobjedama!

 

Utakmica u Dubravi, vlč. Ivan Vučak predvodio misu!

U subotu na novotvorenom igralištu s umjetnom travom u Dubravi odigrali su prvu utakmicu naši veterani sa braniteljima Dubrave. U 16:30 sati igrala se utakmica a domaćini su bili bolji. Nakon utakmice u 19:00 sati u crkvi Svetog Leopolda Mandića bila je misa koju je predvodio Krašićki župnik Ivan Vučak i tako najavio prijateljstvo i druženje dviju župa, župe iz Krašića i župe Dubrava. Nakon mise domaćini su nas lijepo ugostili u dvorani župnog dvora i počastili, a predsjednik kluba podijelio je prigodne poklone braniteljima i nogometnom klubu Dubrava. Radujemo se ponovnom susretu već na Stepinčevo u Krašiću. Ostala galerija slika na facebook stranici NK”Krašić

 

 

Remi u Krašiću!

U zadnjem kolu jesenskog dijela Krašićanci su upisali vrijedan bod protiv Rakovog potoka, završilo je 0-0. Za Krašić su nastupali: Šimatić, Ferenčić, Tomašević, M.Penić, T.Ilijanić, Prstac, F.Penić, Keleminac, Gnjilac, Marinčić, D.Tukić (C).

Sljedeću nedjelju igramo zaostalu odgođenu utakmicu sa NK”Klokočevac”.

Krašićanci na dnu tablice!

Nakon solidnih rezultata u prošlim sezonama stiglo je loše vrijeme za naše dečke. Nakon odigranih 11 kola zauzeli smo uvjerljivo zadnje mjesto na tablici sa 3 boda. Potrebne su velike promjene, da bi se ovaj razultat popravio u nastavku sezone, jer nekad si na vrhu nekad na dnu, vrijeme će pokazati kako dalje!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator