NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: April 2008

U četvrtak dolazi Vinogradar!!!

img_4636.jpgU četvrtak u 17:00 sati u Krašiću igraju kup utakmicu Juniori Krašića i Vinogradara..Dođite na utakmicu i bodrite naše dečke…

Micek i Kefi za prvu pobjedu!

kefi.jpgSeniori NK Krašića osvojili su prva tri boda ovog proljeća,na domaćem terenu protiv NK Vrha…..Naši igrači bili su cijelu utakmicu bolji i pogocima Matije Rajaković,Josipa Penić, Krešimera Penić koji je postigao dva pogotka, te Ivan Pužin u zadnjim minutama utakmice…Rezultat 5-2…..

U derbiju, Krašiću bodovi…

juniori1.jpgU subotu 26.04. igrali su juniori Krašića i Brezarića..Naši dečki bili su bolji sa 6-1, u strijelce su se upisali Marko Penić-Crouch dva puta,Josip Tukić,Mario Prstac,Josip Ćuk i Matija Penić..

Novi bod u Kraju Donjem!

seniori.jpgJoš jedan bod seniora u Kraju Donjem..Bilo je 1-1,strijelac za naše bio je Tomislav Golub.

Prvi bod seniora!

img_6543.jpgSeniori Krašića došli do prvog boda u proljetnom djelu sezone.Igralo se u Krašiću protiv Cvetkovića i završilo 1-1.Strijelac za nas bio je Josip Penić Micek.

Poraz juniora!

img_8200.jpgJuniori NK Krašića izgubili sa 2-0 u Okiću,i trenutno se nalaze na drugom mjestu,sa 3 boda zaostatka za prvim Dinamom Okić.

Iako rezultat loš, uprava radi na veliko!

1.jpgOvo proljeće seniori NK Krašića proživljavaju teško, sa četvrtog mjesta pali smo na deveto. Da bi bilo bolje, uprava je angažirala novog trenera Tibora Kuzman, ali i dalje nas neće bodovi. U klupskim prostorijama postavljene su stepenice do gornjeg kata i stavljene neke ploče na kuću. Porušena su drveća uz Kupčinu koja su zaklanjale igralište hladom.

SLIKA

Poraz bez standardnih igrača

img_6579.jpgSeniori izgubili u 5.kolu,igrali su u Pušći.Dobro smo otvorili utakmicu pogotkom kapetana Marijana Petković, da bi u zadnjoj minuti prvog poluvrijemena domaćini izjednačili.Drugi pogodak domaća ekipa zabila je pred kraj utakmice iz dvojbenog jedanesterca,kojeg je skrivio Davor Ferenčić.Konačni rezultat 2-1 za Pušču.Bila je to utakmica sa čak 5 juniora, dok zbog žutih kartona nisu mogli nastupit Tomislav Golub,Mario Tuček,Krešo Penić,te Josip Penić i Ivica Penić zbog obaveza..

U Pušći su nastupili ovi igrači,dok ćemo u drugom kolu biti kompletni i očekujemo prve bodove.

Šimatić,Ferenčić,Rajaković,M.Penić,T.Penić,I.Pužin,M.Prstac,Vrbetić,

M.Petković,M.Penić,D.Novosel

Juniori Krašića prvi na tablici!

juniori.jpgJako dobra sezona naših juniora,trenutno su na prvom mjestu prvenstva uz isti broj bodova s Dinamom Okić..U subotu u Krašiću je gostovala Sveta Jana,i otišla doma sa četiri gola u mreži..Strijelci su bili,Mario Prstac,Josip Tukić dva puta, te Marko Penić..Sljedeće subote igra se derbi kola u Okiću…Prvi Krašić protiv drugog Dinama Okić..

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator