NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: December 2019

Vjerovali smo da možemo bolje…

Ulaskom u 2020. godinu, za nas početak druge dvije godine mandata uprave Nogometnog kluba “Krašić”. Vjerovali smo od početka kada smo preuzeli naš klub da ćemo napraviti puno, a danas iza nas imamo čak 5 velikih projekata. Prije svega krenuli smo s minusom zatvaranjem duga, nakon stabiliziranja kluba formirali smo pomladke pionira i juniora, koji su bili na izmaku. Vraćen je turnir vuzmenki u puno boljoj organizaciji, s kojom zaradom danas  možemo pokriti cijelu sezonu naših selekcija. Opremili smo oko 70 igrača i članova u sportske trenirke, te je svaka selekcija dobila po dvije garniture dresova. I na kraju najveći projekt rasvjete vrijedan 120 tisuća kuna. Velike dvije godine, veliki radovi oko igrališta i samih uređenja prostorija u klubu. U 2020. godini vjerujemo u nove velike projekte, za koje se nadamo da će biti realizirani kroz godinu. 

Ovom prigodom zaključujemo 2019. godinu, te svim navijačima, i cijelom Krašiću želimo Sretnu Novu 2020. godinu. Vaš upravni odbor NK”Krašić”

Završen projekt vrijedan 120 tisuća kuna!

U nedjelju smo neplanirano isprobali rasvjetu zbog dolaska glavnog investitora ovog projekta, veliko otvorenje i fešta održat će se u proljeće kada ćemo noćnom utakmicom s renomiranim protivnikom odigrati u Krašiću. Na kojoj će prisustvovati svi sponzori kluba i ovog velikog zahvata, veliki protivnik kao naš gost o kojem ćemo krajem više krajem veljače, vodstvo Općine Krašić te naš dobri prijatelj velečasni koji će blagoslovom otvoriti utakmicu. U nedjelju su se u Krašiću našli i naš i novi partneri iz NK”Lokomotive”, Silvio i Jurica Čabraja, koji su nas počastili s tri adiddas lopte Lige prvaka, te najavili dolazak velikih imena u Krašić, te potpisivanje partnerskog ugovora Lokomotive i Krašića. Proteklih godina smo mi svi putovali u Zagreb, a danas svi ti veliki klubovi, sponzori dolaze u naš mali Krašić. Vjerujemo u velike projekte u 2020. godini, uz ovu rasvjetu još većim snagama krećemo u pomladak i školu od malih nogu, te se s pravom možemo nadati da će i naš klub jednoga dana dati prvoligaškog igrača. Pred nama je još puno rada, kako na nogometnom tako i na ostalim planovima oko samoga kluba. Pratite nas i dalje, vrijeme je za odmor, a nakon ovog velikog projekta sigurno imamo nešto novo za naš Krašić! Sretan Božić želi Vam uprava NK”Krašić”❄️

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator