NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: May 2018

Poraz u Brezju!

Izgubljena utakmica u Brezju ponovno nas je vratila na zadnje mjesto tablice prve županijske lige. Ovim porazom šanse su male za opstankom u ligi, još su preostala dva kola, nedjelja protiv Rakitja i Rakov Potok u gostima. Sloga Brezje-Krašić 2-1.

Krašić i Bregana podijelili bodove!

Tvrda utakmica odigrala se danas u Krašiću. Utakmica bez golova sa malo prilika sa jedne i druge strane. Ostala su još tri kola do kraja, gdje naši igraju dvije gostujuće i jednu domaću utakmicu. Velika borba za opstanak i dalje, do zadnjeg kola pokušat ćemo sve što nismo u prvom djelu sezone, i zbog čega smo se doveli do ove situacije.

Sljedeće kolo igramo već u srijedu sa Slogom Brezje, u nedjelju sa Rakitjem na domaćem terenu, a zadnje kolo dolazimo u Rakov Potok.

Fotogalerija u nastavku

Opširnije

Bestovju bodovi iz Krašića!

U 26. kolu prve županijske lige zapad, seniori NK”Krašić” upisali su poraz od 1-3. Bez nekih standardnih igrača koji nisu nastupili nismo mogli očekivati nešto više. Već prvo poluvrijeme riješeno je pitanje pobjednika gdje su gosti otišli na odmor sa 3-0. U nastavku utakmice poraz je ublažio Mario Tuček. Sljedeće dvije nedjelje igramo na domaćem terenu sa Breganom i Rakitjem, dok u srijedu 30.05. igramo u Brezju protiv Sloge.

Poraz u Farkaševcu!

Seniori NK”Krašić” izgubili su utakmicu u Farkaševcu sa 5-2. Strijelac naša dva pogotka kapetan Danijel Tukić. Zrinski Farkaševac nalazi se na prvom mjestu tablice i sve je izvjesnije da će ove godine osvojiti naslov. Mi se okrećemo domaćoj utakmici u nedjelju sa Bestovjem.

Bodovi ostaju u Krašiću!

Utakmica 24. kola između Dinama Okića i Krašića odigrala se danas u Dolini Kardinala, na igralištu u Krašiću. Utakmica u kojoj je odlučio jedan pogodak našeg kapetana Danijela Tukića završilo rezultatom 1-0, dok gosti nisu stvorili nekih izrazitih prilika. Lijepi broj ljudi okupio se na ovom lokalnom derbiju, di je bila i skupina onih koje ne zanima nogomet nego došli s namjerom snimit detalje sudaca, al na njihovu nesreću nisu imali što zabilježit. Nakon sučevog zvižduka pokušaj napucavanja suca igrač gostiju zaradio je izravni crveni karton, te su i drugu utakmicu za redom izazvali tučnjavu na terenu a nakon utakmice i izvan, di je dobra organizacija domaćih sa 20 redara spriječilo veće izgrede. Sljedeće kolo putujemo u Farkaševac, di nas očekuje prvoplasirani Zrinski.

U slikama: Krašić – Jaska

Opširnije

Derbi pripao Krašiću!

U odgođenoj utakmici iz 16-tog kola, na praznik rada odigrana je utakmica Krašića i Jaske. U tvrdoj utakmici bez puno prilika domaćini su više željeli ova tri boda te ih ostvarili pogotkom Prstaca iz kaznenog udarca. Nakon utakmice svi gosti i navijači družili su se uz prvomjaski grah te uz domaćine proslavili ovu veliku pobjedu i pomak na tablici za dva mjesta. Sljedeće kolo igra se na domaćem terenu u nedjelju protiv Dinama Okić.

 

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator