NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2023

Krašićanci gosti na Rujevici!

U sklopu 23. kola 1.HNL naši seniori gostovali su na utakmici Rijeke i Slaven Belupa u subotu 25.02. Velike zahvale idu Kenanu Čejvanoviću koji nam je omogućio ulaznice, te mu se ovim putem zahvaljujemo. Naravno, tu je “glavne konce” povukao naš neumorni Boro Veselić.

Krašić na pripremama u Crikvenici!

Nogometaši se vratili sa trodnevnih priprema u Crikvenici. Pred burom i snijegom uspjeli smo na vrijeme krenut i izbjegnut probleme na cesti.

U petak nakon dolaska, sve selekcije krenule su na trening u Novi Vinodolski, nakon treninga uprava i sponzori su bili na večeri u Konobi Studec-Novi Vinodolski gdje nam se pridružio i načelnik Općine Krašić g. Josip Petković Fajnik kojem se zahvaljujemo na dolasku, dok su igrači imali slobodno.

Subota je krenula sa jutarnjim trčanjem uz more, i čekanje utakmice koja je naknadno odgođena zbog lošeg vremena. Tu su seniori brzo reagirali i preko našeg velikog prijatelja Kenana Čejvanovića bili gosti na Rujevici u 23. kolu Prve HNL na utakmici Rijeke i Slaven Belupa. Pioniri i juniori odžali su trening, dok je uprava sa sponzorima krenula na Krk  u Vrbnik kod g.Mire Cvetića na večernji domjenak, kojem se zahvaljujemo na gostoprinstvu. Nakon dolaska čekali smo predsjednikov rođendan, gdje su sa iznenađenjem i tortom svi dočekali ponoć.

U nedjeljuje bio plan igranje utakmice i povratak prema Krašiću, ali zbog lošeg vremena morali smo požurit odlazak već nakon doručka.

Hvala g. Branku Stipkoviću koji je sve to zabilježio, i posvetio vrijeme za nas u ova tri dana.

Hvala g.Tomislavu Hrastovčaku na još jednim pripremama, i smještaju u hotelu Mediteran, te uz njegove riječi završavamo “Neka ovo bude tradicija, i druge godine u zadnjem vikendu veljače neka bude rezerviran za pripreme”. Krećemo u novi tjedan i pripremu za utakmicu s Klinča Selom.

Danijel Tukić novi trener juniora!

Dugogodišnji igrač Nogometnog kluba “Krašić” i trenutno prvi strijelac lige Danijel Tukić okušat će se na trenerskoj klupi u nastavku sezone. Dugo tražimo trenera juniora, a početkom godine na poziv kluba i sam je prihvatio ovu ulogu. Već je obavio nekoliko treninga u dvorani, a uskoro očekujemo i početak priprema na otvorenom. Prvenstvo počinje početkom 3.mjeseca, te se zahvaljujemo novom treneru na prihvaćanju ovog posla, sretno u nastavku sezone treneru.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator