NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: April 2022

Pušća-Krašić 1:0

Seniori su u Pušću išli bez dosta standardnih igrača. U tvrdoj utakmici domaći su se bolje snašli i u 83. minuti došli do pobjede od 1-0. Sljedeće kolo dočekujemo Jamnicu.

Pobjede i porazi pionira!

Pioniri su redom pobjeđivali Savu Drenje sa 5-0, u strijelce su se upisali Sven Stepinac 3x i Tomislav Štefanić 2x. U sljedećoj utakmici nadigrali su Kraljev Vrh sa 2-0, strijelci Emanuel Brebrić i Patrik Bradica. U Pušći smo izgubili rezultatom 1-4, strijelac Sven Stepinac, i u Klokočevcu poraz od 3-0. Trenutno se nalazimo na 5. mjestu sa 19 bodova.

Poraz na veliku subotu!

U 18. kolu na veliku subotu ugostili smo Mladost Kraj Donji, te izgubili sa 1-2. Gosti su bili bolja momčad i tako došli do sva 3 boda. Strijelac iz kaznenog udarca za naše bio je Boris Veselić.

Ne znamo za poraz!

Nogometaši Krašića još ne znaju za poraz u nastavku prvenstva. Nakon pobjede nad Novakim i remijem u Drenju, zaredali smo još dvije pobjede nad Klinča Selom i jučer u Savskom Marofu. Nikad više oslabljeni, bez nekolicine igrača išli smo u Marof odraditi utakmicu i neočekivat puno. A na Kraju na asistencije Povrženića, u mrežu je lopte pospremio Danijel Tukić i tako donio našem klubu visoko peto mjesto. U subotu dočekujemo Mladost Kraj Donji, koji trenutno zauzimaju 3. mjesto.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator