NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: January 2019

Povratak Johe i Petkovića!

Ovih dana zaključili smo transfere naših bivših igrača Andrije Johe i Marijana Petkovića. U mladim danima nastupili su za nogometni klub “Krašić”, da bi kasnije zbog nezadovoljstva u klubu napustili Krašić i pojačali nogometni klub “Pribić”. Dobre igre u žutom dresu bile su znak da je došlo vrijeme za povratak “kući”, i to se dogodilo već ove zime. Možemo reći da su prošle jeseni dostigli svoj najveći rezultat u karijeri, pobjedivši svoj Krašić i zauzeli drugo mjesto sa NK”Pribić”. Dolaskom nismo dobili samo igrače, već i prijatelje koji su najviše zbog ekipe vratili se u naš klub. Andrija Joha imao je priliku debitirati u nedjelju protiv Intera u Zaprešiću te najavio ekipi svojom igrom da se na njega ozbiljno računa, dok će Marijan Petković krenut nešto kasnije s treninzima i utakmicama. Seniori zaostaju za prvoplasiranim Vrhom 7 bodova dok za drugim Pribićem 5 bodova, i sa ova dva nova igrača vjerujemo da ćemo biti puno opasniji u nastavku sezone. Do kraja tjedna trebali bi zaključiti i ostale dolaske igrača, višse za vikend.

Tvrtka SECURUS ponosni sponzor!

Još jedan vrijedni sponzor koji je prepoznao naš trud postao je ponosni sponzor Nogometnog kluba Krašić. Tvrtka SECURUS SECURITY SISTEMS koja izvodi projektiranje i ugradnju: video nadzora, protuprovale, vatrodojave, kontrole pristupa i informacijsko-evidencijskih sustava te sustava perimetarske žaštite. Surađuje s većinom vodećih svjetskih proizvođača opreme za tehničku zaštitu. Opremljeni i osposobljeni za projektiranje i izvođenje sustava sa svim najjačim svjetskim brandovima i proizvođačima opreme iz svih područja tehničke zaštite. Zahvaljujemo se na ovoj vrijednoj donaciji!

Tvrtka COMPING IT Zagreb novi sponzor!

Nogometni klub “Krašić” sa zadovoljstvom objavljuje svog novog sponzora za sezonu 2018./2019. Nakon niza sponzora koji su se uključili u kvalitetan rad kluba, zahvaljujemo se Firmi Comping IT Zagreb na sponzorstvu. Velika pomoć klubu koja će nam zasigurno pomoći lakše i kvalitetnije voditi nastavak sezone u natjecanju mladeži i vođenje samoga kluba. Hvala Tvrtci Comping IT Zagreb što ste prepoznali naš rad u Nogometnom klubu Krašić.

 

PLINACRO sponzor kluba!

Tvrtka PLINACRO operater plinskoga transportnog sustava i Nogometni klub “Krašić” dogovorili su suradnju o sponzorstvu za naš klub. Zahvaljujemo se na donaciji i u budućnosti želimo našoj djeci i svim selekcijama pružiti sve bolje uvijete za rad, a uz ovako vrijedne sponzore vjerujemo da ćemo to i ostvariti. Hvala od srca, Nogometni klub “Krašić”.

Pinturić više nije trener seniora!

Dogovorom uprave s Krunoslavom Pinturićem odlučeno je da se potraži novo rješenje za nastavak sezone. Kruno je vodio Krašić u 10 službenih utakmica u prvenstvu te jednu kup utakmicu. Na klupi Krašića zauzeo je četvrto mjesto sa osvojenih 19 bodova, za to vrijeme klub je upisao 1 remi i 3 poraza. Nastavak prvensta počinje krajem ožujka, pa do tada imamo vremena kvalitetno se pripremiti i osvojiti što više bodova ovog proljeća.

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator