NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2010 (Page 1 of 2)

Prva momčad u Medulin!

medulinOve godine seniori našeg kluba idu na pripreme u Medulin, 4 dana će igrat i trenirat a onda se vraćaju u Krašić na prvo kolo, gdje se igra protiv Galgova! Ova četiri dana u Medulinu ćemo bit sa još jednim klubom Zrinskim iz Ozlja!

Druga pripremna utakmica!

tucekDrugu utakmicu ove godine odigrali smo protiv Zrinskog u Ozlju. Na jako teškom terenu domaćini su uspjeli zabit jedan gol i tako pobjedili sa 1-0. Sljedeći tjedan opet treninzi naše prve momčadi.

Izabran novi predsjednik!

josippenicmicekNa jučerašnjoj skupštini izabran je novi predsjednik Josip Penić Micek, a njegova prva dva pomoćnika dopredsjednika Josip Ćuk i Marijan Penić, dok je tajnik ostao i dalje Damir Ilijanić. Sljedećih dana nova uprava će imat sastanke za daljnje vođenje kluba, a planovi su veliki. U nastavku pogledajte slike sa godišnje skupštine!

Opširnije

U subotu godišnja skupština!

krasicgrbU subotu 20.02. u vatrogasnom domu u Krašiću održat će se skupština NK”Krašić” koja će počet u 18.00 sati. Na dnevnom redu je izbor novog predsjednika, te dva dopredsjednika, te jednog tajnika kluba, koji će obavljat i poslove blagajnika. Dosadašnja uprava će se ponovno formirat, a na skupštini će se iznest kandidati koje su odabrani za ove četiri funkcije u klubu. Uz ova četiri čovjeka, u upravi će bit još 9 članova, a i igrači nogometnog kluba Krašić će puno pridonosit na terenum, a i oko njega!

Prva pobjeda u 2010. godini!

prvaU nedjelju na snježnom igralištu kraj kupčine, seniori su bili bolji od Croatie Brihovo sa 3-2. Bila je to teška igra po snjegu, no bilo je golova. Strijelci su bili Marijan Petković dva puta i Mihael Novosel. U nastavku pogledajte slike!

Opširnije

Prva pripremna utakmica!

noviU nedjelju 14.02. seniori NK”Krašić” igraju protiv bivšeg trenera Tibora Kuzman i njegovog novog kluba Croatia Brihovo iz Žakanja. Utakmica počinje u 10i30 sati na snježnom terenu u Krašiću!

Tko je radio!?

spahtlaKao što znate, igrači našeg kluba ove zime su počeli aktivno, već poslje nove godine počelo se s uređenjem svlačionica i klupskih prostorija. Ima još puno posla, no oni su svoje napravili. Počelo se na nedjelju, pa skoro svakim danom na dalje, radilo se od poslje podne pa duboko u noć, puno puta čak i do 2 sata u noći. Dečki su krenuli ozbiljno, pa se nadamo da će i rezultati bit bolji. Za ljepše prostorije, Mario Tuček, Matija Rajaković, Kristijan Penić, Mario Prstac, Josip Ćuk, Marko Penić, Davor Ferenčić, Matija Šimatić, Marijan Petković, Mihael Novosel, Marijan Šimecki, bilo je tu i starijih igrača Josip Šimatić, Franjo Penić-svi radovi počeli od njega, Zdravko Šimecki, pa Mirosav Ćuk, Ivan Penić, Krešo Penić.

Opširnije

Izašao raspored utakmica za proljeće!

selejoPrvenstvo počinje 7. ožujka u 15.00 sati. Krašić je domaćin Galgovu, podsjetimo u prvom kolu kod njih bilo je 1-1, gdje su naši dečki propustili velika 3 boda. Već drugo kolo Krašić ide u goste prvoplasiranoj momčadi tablice Vatrogasac Zdenci.

Novo pojačanje, Antonio Burja

01Konačno završena i ta priča nakon tri tjedna. Sve je bilo dogovoreno s Antoniom, a onda smo svi mislili da će transfer propast, no na današnjem drugom treningu počeo je trenirat i naš novi napadač Antonio Burja. Podsjetimo da je on došao iz niželigaša NK “Mladosti” iz Brezarića, gdje se je i počeo bavit nogometom i igrao u mlađim uzrastima. Još je igrao u Vinogradaru, a danas je u Krašiću! Ima 19 godina, i sigurno će nam biti veliko pojačanje u proljetnom djelu prvenstva. Sretno Antonio u Krašiću.

U nove pripreme i povratnik Luka Bakarić

lukaNa današnjem prvom treningu za novu sezonu, ovoj mladoj momčadi priključilo se još igrača. Nakon Tomislava Golub, tu je i Luka Bakarić, desni bočni. Treneru Katovčić još se nisu priključili svi igrači, tokom tjedna bi se trebala kompletirat prva selekcija, i s 18 igrača bit spremni za novu sezonu. Tu je i naš vezni igrač Mladen Šelebaj, koji zadnja 3 kola nije nastupao.

Stranica 1 od 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator