NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: July 2020

Trener Povrženić okupio seniore!

Danas su krenule pripreme za novu sezonu, a trener Marko Povrženić odradio je prozivku i trening. Na treningu su se okupili igrači koji nisu na godišnjem odmoru, a već u nedjelju će se priključiti i ostali na prijateljskoj utakmici s NK”Pribić”. Prvenstvo počine 23.08. domaćom utakmicom s Krajem Donjim, a tri dana prije prvu službenu utakmicu igramo u kup-u s Mladost Brezarić. Veseli nas povratak Matea Ribića, koji nije nastupao godinu dana. 

Predstavljeni Povrženić i Tukić!

Danas smo službeno predstavili naša dva pojačanja za novu sezonu. Već od prije dogovorili smo transfere, a ovih dana su došle i potvrde iz nogometnog središta. Marko Povrženić nastavit će vodit momčad u novoj sezoni, a ujedno će i igrati, imenovali smo ga trenerom-igračem. Marko je u karijeri nastupao za GNK Dinamo Zagreb, Nk Vinogradar, RNK Split i NK Krašić. Nakon odlaska iz Vinogradara za njega je postojao samo Krašić, te je to više puta pokazivao u svojim izjavama, a danas je to i službeno potvrđeno. Dugoročni kapetan kluba iz Mladine na leđima je uvijek nosio broj 3, a dolaskom u Krašić odabrao je broj 8.

Drugo naše pojačanje Danijel Tukić, bivši kapetan kluba, nakon godinu dana provedenih u NK Jaska odlučio je za povratkom kući. Kao što smo već prije rekli bili su to iscrpni pregovori, na kraju se je našao “zajednički jezik” i Danijel je opet obukao crveni dres, kao i prije nosit će broj 5.
Čekamo prvu utakmicu da se krene u nove pobjede s renoviranom momčadi, a prva službena je 20.08. kup utakmicom protiv Brezarića.

 

Krašić potvrdio dolazak Povrženića!

Dugo očekivani transfer zaključen je jučer, bivši igrač Dinama, Vinogradara i Splita karijeru će sigurno završiti u Krašiću kao trener-igrač. Marko je bio kod nas u sezoni 2016/2017 kada smo te polusezone ostvarili vrhunsko drugo mjesto, a kroz utakmice bili smo i prvi u 1.županijskoj ligi. Imamo lijepa sjećanja na igračke dane u Krašiću, a nakon polusezone Povrženić se vratio u Vinogradar. Veselimo se početku priprema i novom pohodu na dobar rezultat u novoj sezoni. Sretno Marko

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator