NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: March 2008

Još uvijek bez bodova!

krasic-luka.jpgI u četvrtom kolu seniori NK Krašića nisu uspjeli osvojiti bodove.Igralo se protiv NK Mladost Luka u 16:00 sati u Krašiću.Rezultat je bio 0-2 za goste..

Igrali su

Šimatić,Rajaković,Tuček,Ferenčić,Vrbetić,Golub,M.Petković,M.Penić,Novosel,

Pužin,M.Šimecki…..

Još su ušli J.Penić,K.Penić,M.Penić,I.Penić,S.Burja

Novaki – Krašić 3-2

dsc08483.jpgKrašić u Novakima izgubio 3-2..Treći uzastopni poraz, a strijelci naša dva pogotka bili su Dario Novosel i Dalibor Vrbetić,dok je Ferenčić u zadnjim minutama zabio gol,ali linijski sudac je podignuo zastavicu, i bodovi ostali u Novakima..

Poraz juniora u Sveti Jani 6-2…

Sažeci sa seniorske utakmice…

Još jedan poraz seniora!

img_7340.jpgPoraz seniora 1-4 od Dinama Jakovlje…Bilo je 0-4 sve do kraja,kada je Marko Penić ublažio poraz pogotkom u zadnjim minutama utakmice..

Krašić bolji od Pribića!

img_8148.jpgU subotu u 15:00 sati igrali su juniori Krašića i Pribića..Utakmica je završila 3-1 za Krašić..Strijelci su bili Matija Penić, Ivan Pužin i Marko Penić.

Seniori igraju u nedjelju s Dinamom Jakovlje u 15:00 sati na igralištu u Krašiću.

Tibor Kuzman novi trener

img13638id.jpgTibor Kuzman od nedjelje je novi trener nogometnog kluba Krašić.Tibor je zadnji klub prije dolaska u Krašić vodio Croatiu 78 iz Žakanja.Već u nedjelju u prvom kolu bio je uz naše igrače,uz pomoć bivšeg trenera Damira Ilijanić.U srijedu u 17:30 sati održat će se i prvi trening pod vodstvom Kuzmana.

Krašić “startao” porazom

img_8672.jpgBilo je to loše izdanje našeg kluba.Utakmica je počela bez vrlo bitnih igrača,bez tri Penića i Goluba.Prvo poluvrijeme vodili smo sa 1-0,strijelac Marko Penić.Drugo poluvrijeme počelo je sa jedanestercom za goste,kojeg je naš golman Šimatić obranio..Ali nije više bilo snage za nešto više,već par minuta kasnije Igrišće izjednačuje,da bi pred kraj utakmice Ivica Penić skrivio jedanesterac.Konačni rezultat 1-2.Bila je ovo i prva utakmica novog trenera.

U nedjelju počinje prvenstvo!

img_0615.jpgU nedjelju 9.03. počinje prvenstvo prve županijske nogometne lige zapad.Seniori NK Krašića igraju u Krašiću s Igrišćem u 15:00 sati.

Za sastav će konkurirat ovi igrači: Matija Šimatić, Ivica Penić, Davor Ferenčić, Matija Rajaković, Krešo Penić, Matija Penić, Marijan Petković, Mario Prstac, Ivan Pužin, Štef Burja, Mario Tuček, Josip Ćuk, Josip Penić, Dario Novosel, Tomislav Golub, Dalibor Vrbetić…Trener Damir Ilijanić

Pobjeda za finale kupa!

img_4486.jpgIgralo se polufinale kupa između Svete Jane i Krašića.Prvo poluvrijeme naši igrači poveli sa 1-0 preko Goluba.Drugo poluvrijeme Golub zabija i svoj drugi pogodak, dok je Josip Penić promašio jedanesterac.Domaćini smanjuju rezultat prije kraja utakmice,završilo je 1-2.U finalu će igrati NK KRAŠIĆ-NK JAMNICA..

Šimatić,Vrbetić(od45.J.Ćuk),Tuček,Ferenčić,Rajaković,K.Penić,M.Petković,

Pužin(od 55.Prstac),D.Novosel(od 50. Burja),Golub,M.Penić(od 45.J.Penić)

Krašić bolji od Kupe!

img_8028.jpgU subotu na igralištu u Krašiću naši igrači svladali NK Kupu.U prvom poluvremenu bilo je nerješeno, strijelac prvog pogotka Tomislav Golub.Drugo poluvrijeme gosti prelaze u vodstvo od 2-1, a onda počinje prava igra Krašića.Nakon kornera Tučeka, naš napadač Marko Penić izjednačuje s glavom.Nešto kasnije Dario Novosel zabija za 3-2, dok je Tomislav Golub s još 2 pogotka povisio rezultat na konačnih 5-2.

U nedjelju 2. ožujka u 15:00 h NK Krašić igra polufinale kupa u gostima sa Svetom Janom!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator