NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2020

Nogometaši održali skupštinu!

Održali smo 47. godišnju skupštinu nogometnog kluba “Krašić”. Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Zdravko Šimecki, a voditelj skupštine dopredsjednik Mario Tuček nastavio je sa protokolom sjednice. Iscrpili smo sedam točki, izvješća o radu, financijski zvještaj, plan za 2020. godinu, te izvješća struke. Prezentirali smo odrađene infrastrukturne projekte, a najveći je bio onaj rasvjete glavnog terena. Podijelili smo zahvalnice sponzorima i zahvalili se svima na dolasku. Ponosni na dolazak u velikom broju, posebno Hvala našim sponzorima Josipu Rajakoviću, Franji Penić Frenkiu, dopredsjedniku Ivanu Rotimu, velečasnom Ivanu Vučaku, načelniku općine Krašić Josipu Petkoviću Fajniku, zamjeniku općine i direktoru TBS-a Josipu Špoljaru, Mesnici Štajcer, Svim većim i manjim donatorima, te svim udrugama, prijateljima, i članovima. Nakon skupštine Vlč. Ivan blagoslovio je večeru koju smo pripremili, te se zabavili uz bend do ranih jutarnjih sati. Hvala svima! 

Održana sjednica sportske zajednice!

U četvrtak 13.02. održana je sjednica Sportske zajednice Općine Krašić. Skupština na čelu s predsjednikom Zvonimirem Ilijanić izrazila je zadovoljstvo da općina nastavlja pratiti i podupirati rad zajednice i sportskih udruga. Zajednica je, kako je istaknuto, veliku pažnju usmjerila na sportsku infrastrukturu, te zadovoljna radovima u našim klubovima, kako sportskim tako i infrastukturnim. Sjednici je prisustvovao načelnik Općine Krašić Josip Petković Fajnik, kao i zamjenik Josip Špoljar. U pozdravnom govoru načelnik je iznio zadovoljstvo radom svih klubova, te najavio i daljnju pomoć od strane općine u 2020. godini. 

Marko Povrženić okupio seniore!

Nakon zimskih praznika seniori su danas krenuli u nove pripreme. Na prvom treningu naš novi trener Marko Povrženić dao im je lagano trčanje kroz “Dolinu Kardinala”, te uz mali nogomet odigrali su međusobno. U novom tjednu očekuju nas još treninzi i vikendom utakmica. U narednim danima pregovaramo još sa nekim pojačanjima, a prvenstvo kreće 15.03. u Novakima.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator