NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: February 2021

Prva provjera u subotu!

Seniori u subotu igraju prvu pripremnu utakmicu s Ilovcem u Karlovcu na umjetnoj travi na stadionu Branko Čavlović Čavlek, s početkom u 17:00 sati. Utakmica u kojoj debitiraju Bucković i Crljenica, te povratnik u momčad Grgas. Uz dosadašnji kadar igrača, ova tri su nam velika pojačanja, te se nadamo dobroj utakmici.

Davor Crljenica novo pojačanje!

Proteklih dana uspjeli smo dovesti još jednog igrača, iz NK Pribić došao je Davor Crljenica. Igrač koji je svojoj karijeri u mlađim uzrastima proveo vrijeme u NK Karlovac. Dobre igre u prošlim sezonama potaknulo nas je da ga dovedemo u naš klub, a može igrati stopera i veznog, pa trener Povrženić može biti zadovoljan ovim potezom uprave. Ovim transferom vjerojatno zaključujemo naš prijelazni rok, prvenstvo počinje 07.03. u Kraju Donjem.

Krenule pripreme seniora!

Seniori NK”Krašić” krenuli su sa treninzima protekloga tjedna. Trener Marko Povrženić ima na raspolaganju 27 igrača s juniorima, te uz dobre pripreme nemamo razloga za zabrinutost. Prvenstvo počinje 07.03. u Kraju Donjem kod sedme momčadi lige.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén & Random Country Generator