Nogometaši se vratili sa trodnevnih priprema u Crikvenici. Pred burom i snijegom uspjeli smo na vrijeme krenut i izbjegnut probleme na cesti.

U petak nakon dolaska, sve selekcije krenule su na trening u Novi Vinodolski, nakon treninga uprava i sponzori su bili na večeri u Konobi Studec-Novi Vinodolski gdje nam se pridružio i načelnik Općine Krašić g. Josip Petković Fajnik kojem se zahvaljujemo na dolasku, dok su igrači imali slobodno.

Subota je krenula sa jutarnjim trčanjem uz more, i čekanje utakmice koja je naknadno odgođena zbog lošeg vremena. Tu su seniori brzo reagirali i preko našeg velikog prijatelja Kenana Čejvanovića bili gosti na Rujevici u 23. kolu Prve HNL na utakmici Rijeke i Slaven Belupa. Pioniri i juniori odžali su trening, dok je uprava sa sponzorima krenula na Krk  u Vrbnik kod g.Mire Cvetića na večernji domjenak, kojem se zahvaljujemo na gostoprinstvu. Nakon dolaska čekali smo predsjednikov rođendan, gdje su sa iznenađenjem i tortom svi dočekali ponoć.

U nedjeljuje bio plan igranje utakmice i povratak prema Krašiću, ali zbog lošeg vremena morali smo požurit odlazak već nakon doručka.

Hvala g. Branku Stipkoviću koji je sve to zabilježio, i posvetio vrijeme za nas u ova tri dana.

Hvala g.Tomislavu Hrastovčaku na još jednim pripremama, i smještaju u hotelu Mediteran, te uz njegove riječi završavamo “Neka ovo bude tradicija, i druge godine u zadnjem vikendu veljače neka bude rezerviran za pripreme”. Krećemo u novi tjedan i pripremu za utakmicu s Klinča Selom.