Odličan Krašićki vikend!

Sve je počelo u ponedjeljak kad su naši veterani Mladost Brezarić otvorili tjedan pobjedom sa 5-3 nad Kupincem. U strijelce su se upisivali Vladimir Burja 2x, Krešo Penić, Mario Jurinić Matoš i Stjepan Burja. Veterani na tablici zauzimaju 7. mjesto sa 6 osvojenih bodova. Sljedeće kolo igra se u gostima sa prvoplasiranim Zrinskim iz Ozlja u ponedjeljak 20.09. u 17:30 sati.

Juniori NK”Krašić” u subotu su nadigrali Dinamo Okić sa 1-3, a strijelci ove utakmice bili su Dominik Šoštarić, Dominik Puškar i Mateo Matko. Sljedeće kolo juniori igraju u subotu 25.09. u 16:30 sati u Kupincu.

U nedjeljnom popodnevu imali smo dvije utakmice, prvo su pioniri u 13:30 dočekali Samoborski Otok te ih ispratili sa 8-0. Dobra utakmica za naše najmlađe, a stijelci su predvođeni kapetanom Svenom Stepincem sa 5 pogodaka, te po jedan Mihael Ćuk, Patrik Bradica i Luka Županac. U nedjelju pioniri gostuju u Drenju Brdovečkom protiv Save.

Šlag na tortu postavili su seniori za kraj vikenda kad su ugostili Savski Marof, kojeg su ispratili rezultatom 3-1, i došli do visokog 5. mjesta na tablici u prva četiri kola. Uz 1 autogol, još su mrežu tresli Tomislav Keleminec i trener-igrač Marko Povrženić. Sljedeće subote gostujemo u Kraju Donjem.

Komentiraj i ti