Danas smo službeno predstavili naša dva pojačanja za novu sezonu. Već od prije dogovorili smo transfere, a ovih dana su došle i potvrde iz nogometnog središta. Marko Povrženić nastavit će vodit momčad u novoj sezoni, a ujedno će i igrati, imenovali smo ga trenerom-igračem. Marko je u karijeri nastupao za GNK Dinamo Zagreb, Nk Vinogradar, RNK Split i NK Krašić. Nakon odlaska iz Vinogradara za njega je postojao samo Krašić, te je to više puta pokazivao u svojim izjavama, a danas je to i službeno potvrđeno. Dugoročni kapetan kluba iz Mladine na leđima je uvijek nosio broj 3, a dolaskom u Krašić odabrao je broj 8.

Drugo naše pojačanje Danijel Tukić, bivši kapetan kluba, nakon godinu dana provedenih u NK Jaska odlučio je za povratkom kući. Kao što smo već prije rekli bili su to iscrpni pregovori, na kraju se je našao “zajednički jezik” i Danijel je opet obukao crveni dres, kao i prije nosit će broj 5.
Čekamo prvu utakmicu da se krene u nove pobjede s renoviranom momčadi, a prva službena je 20.08. kup utakmicom protiv Brezarića.