Šest mjeseci nove uprave!

U drugom mjesecu 2018. godine došlo je do ideje da se klub vrati na “stare staze” pa smo krenuli u akciju. Mlađa ekipa Vama svima poznata, u nastavku rezime naših radova u ovih 6 mjeseci.

Razgovorima u zimi odlučili smo preuzeti klub i postići neke od zadanih planova. Preuzeli smo dug kluba koji je iznosio blizu 40 tisuća kuna, koji je danas podmiren bivšim trenerima, sucima, delegatima, sportskim središtima u cijelosti, tekuću sezonu od trećeg do šestog mjeseca ispoštovali smo uredno. Primili smo donacije od novih sponzora, koji su prepoznali trud ove ekipe. Svake nedjelje imali smo veći  broj ljudi, gdje smo se uspjevali pokrit od same utakmice. Okupili smo domaće ljude za pomoć oko organizacije, na “kritičnim” utakmicama smo imali čak do 15 redara. Svima se zahvaljujemo na pomoći. Ono jako važno, što nam neki i zamjeraju, to je sportski rezultat. Naime, kao što znamo seniori nisu uspjeli zadržati se u prvoj županijskoj ligi, velika zamjerka na prvi dio sezone od devetog do jedanaestog mjeseca 2017. godine, kada smo uspjeli skupiti samo 11 bodova i tu je već bilo pitanje da li se može dostići predzadnja momčad tablice. Na proljeće sa novom upravom, krenuli smo u pobjede, osvojili velikih 26 bodova, ali bilo je nedovoljno, falio je 1 bod za ostanak. No, nećemo žaliti, ispali smo, rezultata trenutno nemamo, ali vjerujemo da će doći i on. Glavni cilj nakon što je klub stao na noge, željeli smo okupiti djecu, pionire i juniore. Bez njih nema budućnosti kluba, naš sportski direktor Matija Šimatić okupio je čak 20 pionira i 20 juniora. Stigli novi treneri, Đuro Batinić za pionire i Krunoslav Pinturić za seniore, dok će juniori trenirat sa seniorima. Vratili smo domaće dečke Davida i Dominika Štajcer u seniore. Vrhunski organiziran turnir vuzmenki, na kojem smo imali velik broj domaćih ljudi, dva dana uz muziku feštali do jutra. Kao u stara dobra vremena, imali smo pečenje 4 odojka za nedjeljni ručak. Bogata tombola, sa glavnim nagradama, LCD TV, drva sa Pilane Krašić, GTP Šoštarić, Ivan i David Hržic, godišnje šišanje kod Željke, kao i svima ostalima koji su donirali dnevne tombole, Hvala od srca. Hvala svima koji su nam pomagali oko pripreme turnira, kao i na samom turniru. U prodaju smo pustili članske iskaznice kluba, a svaki član dobio je majicu s grbom i natpisom NK”Krašić”. Produžena terasa od pečenjare, bagerom odkopana ograda oko igrališta,  postavljeni stupovi za rasvjetu i zaštitnu mrežu za lopte. Trenutno naručena sva sportska oprema, od dresova i trenirki za sve tri selekcije, pioniri će dobiti još garnituru Chelsea dresova, završavaju se dogovori o putu na Maksimir, gdje će ići pioniri kluba kao i sva djeca nogometnog kluba Pribić. 

Pospremljen gornji kat, na kojem se radi projekt za buduću mini teretanu. Financijski stabilan klub, osigurana sredstva za sezonu 2018./2019.

Radovi koji slijede ovih dana, uređenje WC-a, rušenje zaštitne ograde iza gola i postavljanje novih mreža. Postava keramike u ulazu, zaštitni tunel prema svlačionicama, uređenje travnjaka. Prokomentirajte sami, dodajte u komentar kritiku ili prijedlog.

Ima tu još planova koje ćemo odraditi, nakon ovog opširnijeg članka dužni smo Vas još pozvati na nedjeljnu utakmicu sa BSK Brdovec u 17:00 sati.

Vaš NK”Krašić”

2 Komentara »

  1. Navijač Napisao/la,

    September 3, 2018 @ 10:26 pm

    Super sve najbolje drugi klub

  2. Mijo Penic Napisao/la,

    September 3, 2018 @ 11:06 pm

    Rezultati su vidljivi sretno i dalje u radu ????

Komentiraj i ti