Krašić – Dock”s

doktoriU petak veterani Krašića igraju nogometnu utakmicu protiv doktora Hrvatskih bolnica. Bit će oko dvadesetak doktora koji će igrat, a ostali gledat ovu prijateljsku utakmicu, koja se igra svake godine povodom Dana Krašićkog kraja. Nakon utakmice NK”Krašić” pripremio je domjenak na vikendici kod mons. Matije Stepinca.

2 Komentara »

  1. Sinan Napisao/la,

    September 27, 2013 @ 2:51 pm

    Ruzmarin, mi smo mislili na satravnje prostora za moju majku u našem domu, i volim svoju ideju o replicira svoju spavaću sobu. Samo sam rekla moja supruga i ona pristane. Mi ćemo ga slikati iste boje, stavi iste zavjese i donijeti joj namještaja, suviše. Mi smo izvorno su mislili što je sve novo, ali to samo može zbuniti ju. Hvala vam za savjete!

  2. Ena Napisao/la,

    September 28, 2013 @ 6:02 pm

    kripac listu ¾elja … 1. Google Andriod tr ¾i te. Tiskano na stnrai okvira molimo Vas da popraviti ASAP. To je daleko broj 1 pitanje. 2. Pomicanje i tipkanje na tipkovnici. Pomicanje je vrlo te ko … ponekad swipes se podigla kao pre e Tipkovnica mo ¾e biti vi e odgovaraju i prilikom tipkanja. Alat za kalibraciju pokupi svjetlo dotakne … ja bih volio vidjeti ovaj kao i sa tipkovnicom. 3. Sposobnost rotirati ekran … ne Gentouch 78 imaju G-senzor? Ako je tako molim vas dajte mi mogu nost da ga koristi. 4. Na kraju plasti ni od Gentouch 78 osje a jeftino. Sljede i put bi slu aj i ulagati u bolje plastike ku i ta. Hvala! Mikrofon

Komentiraj i ti