Tule za 2-1,Prstac igrač utakmice!

pobjeda-jakovljePala i drugoplasirana ekipa prvenstvene tablice..Nakon ranog vodstva od 1-0, strijelac Bakarić, koji prolazi vratara i zabija za vodstvo..Koje  nije dugo trajalo, jer gosti su izjednačili na 1-1, deset minuta kasnije..Drugo poluvrijeme, se igralo dobro…Zbog nesportskog ponašanja, Krešo Penić zaradio je crveni karton, kao i protivnički igrač..Krajem utakmice Tuček zabija opet kao u prošlom kolu, za pobjedu..Jako dobra igra Prstaca, te golmana Šimatić..Naši dečki došli do druge uzastopne pobjede…

Igrali su…Šimatić, Ferenčić, Penić, Šimecki, K.Penić, Vrbetić, Bakarić, Petković, Prstac, Ćuk, Tuček.

Sljedeće kolo idemo u goste kod prvoplasirane ekipe bez Kreše Penića zbog crvenog kartona, Andrije Joha zbog crvenog kartona, te Josip Ćuk nemože nastupit zbog tri žuta..

Dok po dva žuta imaju Prstac i Tuček!

4 Komentara »

  1. mayo Napisao/la,

    May 18, 2009 @ 3:56 pm

    …od kud si ovaj naslov izmislil??? 😉

  2. damirp Napisao/la,

    May 18, 2009 @ 4:45 pm

    Svaka cast momci!!!!!!

  3. ja.. Napisao/la,

    May 18, 2009 @ 7:56 pm

    …bome baš, od kud ti ovakav naslov..hehe ;P

  4. Tota Napisao/la,

    September 27, 2013 @ 1:33 pm

    Nalazite se na licu mjesta o važnosti gdje smjitseti spavaću sobu. Moj ujak preselio se s nama, a pravi je osjetljiv na hladno! Čak iu ljetnim mjesecima, tako da smo morali da se zapravo promijeni svoju sobu nakon što je on preselio u, jer smo ga postavili u dnevnoj sobi (gdje je TV i društveni život.) No, nacrti iz Windows / i klima uređaj su jako dosadan. Sada ga imamo u srednji soba, gdje nema propuha.

Komentiraj i ti