Archive forDomaći nogomet

Seljanci osvojili prvo mjesto!

vuzmenke-turnirProšlog vikenda na igralištu u Krašiću se igrao turnir vuzmenki a najbilji su bili mladi dečki Seljanci-Ćuki, u finalu su pobjedili Matoš Breg, dok za treće mjesto Rutak bio bolji od Kapele! Najbolji golman turnira bio je Vjekoslav Stepinac igrač Kapele, strijelac Vlado Burja iz Rutka, a najbolji igrač Josip Tukić iz pobedničke momčadi! Turnirom vuzmenki završavamo s malim nogometom, i čekamo sezonu velikog nogometa, gdje su naši dečki već počeli s pripremama!

Comments (1)

Čačkovina do prvog mjesta!

vuzmenke-turnirZa vikend se je u Krašiću odigrao tradicionalni turnir vuzmenki. Sudjelovalo je 10 ekipa, a do kraja su otišli igrači Čačkovine. Drugo mjesto osvojili su Penićarci dok su treći bili Rutak, a četvrti Hrženik. Najbolji strijelac turnira je Mario Tuček, golman Zvonko Benković a najbolji igrač vuzmenki 2010 Matija Rajaković.

Comments (5)

Prošlog vikenda 37 golova!

TABLICCAU 5. kolu 1.županijeske lige zapad postignuto je 37 golova. Bregana bolja od Okića sa 4-0, Zaprešić peticom kroz Brezje, Vatrogasac sa visokih 9-1 bolji od Pušće, Bestovje sa 4-0 bolji od Mladost Luke, Novaki-Galgovo 2-3, Mladost KS-Jakovlje 3-1, Mladost KD-Rakitje 3-0, te Pojatno-Krašić 1-1. Parovi sljedećeg kola PUŠĆA-JAKOVLJE, MLADOST (L)-MLADOST (KS), OKIĆ-BESTOVJE, ZAPREŠIĆ-BREGANA, RAKITJE POJATNO, GALGOVO-MLADOST (KD), VATROGASAC-NOVAKI, KRAŠIĆ-SLOGA BREZJE, sve utakmice igraju se u 16:00 sati.

Comments

Samo je jedno u mom životu…

vatreniDanas utakmica, Wembley ENGLESKA-HRVATSKA. Ajmo vatreni ponovit 2007. godinu, i opet im pokazat ko je “gazda”. SRETNO Slavene i dečki. Žele vam igrači, trener i uprava nogometnog kluba KRAŠIĆ!

Comments (1)

U.O. Frenki drugi na turniru!

1Ugostiteljski obrt Frenki Krašić 1.05.  na turniru u Draganiću.Kišni dan i blatnjav teren, ali dečki iz Krašića otišli do finala..U skupini su dobili utakmice sa 1-0, 3-0 i 2-1, te jednu izgubili sa 0-1..Četvrtfinale je bilo jako teško, u igri se promašilo sve, i ono nemoguće, igrali se penali, Prstac i Šimatić pogodili stative, no Buc zabio za prolaz u polufinale..U toj utakmici Šimatić je obranio sva tri penala..Polufinale lagano 4-0, ali dalje preko Stene nije išlo..U finalu Čeglje bolje sa 1-0… igrali su.. Šimatić, Ćuk, Tuček, Rajaković, Ferenčić, Prstac, Buc, Penić.. Prvi turnir i odmah pehar..bravo dečki

Comments

“M” na turniru u Draganiću!

img_6079.jpgOdigran je malonogometni turnir u Draganiću.Iz Krašića je nastupila ekipa Caffe bar “M”, te zauzela četvrto mjesto..Uz standardne igrače,priključili su se još Branimir Šimecki i Tomislav Bajza.

Comments

Rutak obranio naslov

rutak.jpgI ove godine turnir vuzmenki osvojila je ekipa iz Brezarića, Rutak. U finalu su pobjedili Šimane sa 5-0 i tako pokazali da su drugu godinu zaredom najbolji. Treće mjesto osvojila je ekipa Čačkovine, dok su četvrti Seljanci. Utakmice Rutka do osvajanja. U skupini su dobili Brlenić,Prekrižje,Peniće II,Matoš Breg, a od Penići I su izgubili.. U četvrtfinalu su naišli na tvrd orah Brebriće (0-0) koje su dobili na penale, u polufinalu su bili bolji od Seljanci, a u finalu i od Šimani. Čestitamo Rutku na prvom mjestu..

Comments

Turnir vuzmenki

dsc02123.jpgSutra 15.08. počinje tradicionalni turnir vuzmenki.Ove godine nastupa 11 ekipa, a to su Seljanci, Hrženik, Čačkovina, Pri Kapeli, Šimanci, Brebrići u prvoj skupini, dok su u drugoj Penići 1, Penići 2, Prekrižje, Matoš Breg, Rutak i xx- ekipa koja se do sutra prijavi, ako ne u drugoj skupini će igrati 5 ekipa. Turnir počinje u 9:30 s utakmicom SELJANCI – ČAČKOVINA.

Comments (2)

Počinje turnir vuzmenki

plakat.jpg

Comments (2)

Caffe bar “M” četvrti

040caffe-bar-m.jpgCaffe bar “M” osvojio je  4 mjesto u Dragovanjšćaku na ligi Prigorje 2007. Za “M” su nastupili Šimatić, K.Penić, Tuček, Golub, I.Penić, Šelebaj, J.Penić, M.Petković.A skupine su igrali i Marko Povrženić i Nikola Bucković

Comments

« Previous entries