NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Month: October 2020

Raspoloženi Krašić napunio mrežu Luke!

Raspoloženi domaćini u 11. kolu napunili su mrežu Mladosti Luke sa 7-3. U strijelce su se upisali redom Tuček, Ribić, Tuček, F.Penić, D.Tukić, Keleminec i Peretin. Nakon dugo vremena, bili smo kompletni i odmah pokazali da smo nepobjedivi u Krašiću. Sigurno najjači sastav ove sezone, a igrali su: Novosel, Štajcer, F.Penić, Rajaković, D.Tukić, Povrženić, Ribić, Petković, Prstac, Tuček, Peretin. Sa osvojenih 13 bodova nalazimo se na 11. mjestu prve županijske lige zapad. Sledeće kolo gostujemo u Rakitju.

Pobjeda pionira u Klokočevcu!

Poniri su odnijeli golove iz Klokočevca sa visokih 0-7, u strijelce su se upisali 4x Borna Stepinac, te po jedan Sven Stepinac, Petar Brebrić i Antonio Bučar. Sljedeće kolo gostujemo u Kraljevom Vrhu, a u četvrtak u Ozlju.

Loš tjedan seniora!

U srijedu smo poraženi u kup-u NS Jaska sa 1-2. Bolji su bili gosti iz Klinča sela te se plasirali u polufinale gdje ih čeka Jamnica, Pribić i Jaska. U nedjelju se igralo 9.kolo 1.ŽNL zapad, u goste nam došla Sava Drenje. Doživjeli smo visoki poraz od 0-6, nadamo se da će nam to dati motiv da igramo bolje i da smo u narednim utakmicama kompletni. U subotu gostujemo u Savskom Marofu.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén