NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Krašić – Dock”s

doktoriU petak veterani Krašića igraju nogometnu utakmicu protiv doktora Hrvatskih bolnica. Bit će oko dvadesetak doktora koji će igrat, a ostali gledat ovu prijateljsku utakmicu, koja se igra svake godine povodom Dana Krašićkog kraja. Nakon utakmice NK”Krašić” pripremio je domjenak na vikendici kod mons. Matije Stepinca.

Starije

Odgođena utakmica!

Novije

Pobjeda u Jakovlju!

2 Comments

  1. Sinan

    Ruzmarin, mi smo mislili na satravnje prostora za moju majku u našem domu, i volim svoju ideju o replicira svoju spavaću sobu. Samo sam rekla moja supruga i ona pristane. Mi ćemo ga slikati iste boje, stavi iste zavjese i donijeti joj namještaja, suviše. Mi smo izvorno su mislili što je sve novo, ali to samo može zbuniti ju. Hvala vam za savjete!

  2. Ena

    kripac listu ¾elja … 1. Google Andriod tr ¾i te. Tiskano na stnrai okvira molimo Vas da popraviti ASAP. To je daleko broj 1 pitanje. 2. Pomicanje i tipkanje na tipkovnici. Pomicanje je vrlo te ko … ponekad swipes se podigla kao pre e Tipkovnica mo ¾e biti vi e odgovaraju i prilikom tipkanja. Alat za kalibraciju pokupi svjetlo dotakne … ja bih volio vidjeti ovaj kao i sa tipkovnicom. 3. Sposobnost rotirati ekran … ne Gentouch 78 imaju G-senzor? Ako je tako molim vas dajte mi mogu nost da ga koristi. 4. Na kraju plasti ni od Gentouch 78 osje a jeftino. Sljede i put bi slu aj i ulagati u bolje plastike ku i ta. Hvala! Mikrofon

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén