NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Krađa godine!

sudacUtakmica koja se danas igrala u Zdencima između prvoplasiranog Vatrogasca i petoplasiranog Krašića. Dečki iz Krašića došli opušteni sa kamerama i fotoaparatima željni zabilježit ovaj derbi, no već u prvim koracima prema igralištu bili opomenuti, nema snimanja današnje utakmice, a svi smo znali što to znači. Vatrogasac ima suce na ovoj utakmici, a tako je i bilo. Na ovoj web stranici našeg kluba baš ne volimo krivnju stavljat na sudačku trojku, ali danas se je vidilo da se Vatrogasca gura u jedinstvenu ligu. Trener Katovčić bio je spreman na sve, i igralo se dobro cijelu utakmicu. 0-0 u prvih 90 minuta, a onda sudačka nadoknada gdje je domaći igrač pao u šesnestercu neometan od strane gostujućih igrača, a glavni sudac nije dvojio, bio je to nepostojeći penal za Vatrogasac iz Zdenci. Moramo pohvalit i najboljeg igrača Vatrogasca, Marijana Pažina kojem je bilo žao što su dobili utakmicu na ovakav način. Nakon utakmice i domaći navijači su razgovarali i ispričavali se o jedanestercu u 93. minuti utakmice, jer svih onih stotinjak ljudi vidjelo je da nema kaznenog udarca, ali netko ga je vidio, ipak ako danas želiš biti najbolji i ić u viši rang, moraš imat novaca za to, a one ekipe koje igraju sa srcem nisu dovoljno dobre, očito. Naši igrači koji su se borili do zadnje sekunde, i nakon gola svi krenuli u napad, ali samo nakon pola minute čak je i kraj odsuđen prije. Krašić je danas uz upravu, u Zdencima imao puno svojih navijača. Bila je to nepravda koju ćemo pamtit dugo, a Vatrogascu želimo sretno u jedinstvenoj ligi, iako nisu niti blizu za viši rang, njihovo mjesto je u prvoj županijskoj ligi zapad. Sljedeće kolo igramo u Bestovju, a zbog današnjih kartona trener nemože računat na Prstaca i K. Penića. Bravo dečki na borbenoj utakmici.

Starije

Izgubili mladi i stari!

Novije

Zdenci nezasluženo na +5!

2 Comments

  1. frenky

    Ej,a di su oni komentari od jučer i prekjučer da se malo kontra-komentiramo.Stranica je super uredna i sve je na svom mjestu(brze vijesti,slike,komentari).Super.

  2. trener ket

    nemam običaj komentirati utkmicu van naše svlačione ali imam potrebu nakon ove utkmice pohvliti cjelu momčad,sve naše navijače jer smo pokazali da smo jedna prava klapa,pokazali smo da možemo igrati i sa najboljima,i u zdencima smo pokazali kako se bori za svoj klub,želim samo reći da sam ponosan što sam trener ovakve ekipe a pravo zadovoljstvo je imati ovakve navijače. bravo krašićanci

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén