NK Krašić

Službene stranice NK"Krašić"

Loša predstava naših seniora

krasic1kolo.jpgNa igralištu u Krašiću oko 70 gledatelja danas se je igralo 14.kolo 1.žnl,nastavak sezone nije bio dobar za naše seniore koji su izgubili sa 1-2 od Cvetkovića.Već u 15.minuti zbog ozljede je izašao Josip Penić (micek)Gosti su poveli u prvoj minuti utakmice,da bi u drugom poluvremenu izjednačio Tomislav Golub.Pred kraj utakmice NK Cvetković zabija za konačnih 1-2.Igrali:Šimatić,Prstac,Z.Šimecki,Ferenčić,I.Penić,K.Penić,M.Petković,Tuček(od 70.Stić),F.Penić(od 65.D.Petković)J.Penić(od 15.Ristovski)Golub.Druge nedjelje igra se protiv Dinamo Okića u gostima.Moramo napomenuti da su juniori u subotu pobijedili NK Pribić sa 3-2 u prijateljskoj utakmici.

Starije

U nedjelju počinje prvenstvo

Novije

Rezultati 14.kola 1.ŽNL zapad

6 Comments

 1. ni novi dresovi nisu pomogli..

 2. franc

  ja se nadam da bude krenalo na bolje..

 3. suseda

  joj kak vam je krenulo…mislim da vam se ove sezone loše piše…

 4. branimira

  hm da…

  a de su slike….
  mislim, da poprave loš dojam od nedjelje…

 5. edigs school

  nista od vas bećari,koma!
  na sreću neki su se maknuli na vrijeme,nema pravog treninga,nema uvjeta,samo prazna obećanja.Zato momci sinoc su pušteni u prodaju PS-oni 3 pa navalite,bar se tu da trenirati! SRETNO.

 6. Jayan

  spend money car insurance vehicles aftermarket find car car insurance quote owners could happen car insurance quote drivers should consideration free quote for car insurance in florida best automobile some life car insurance quotes insurance

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén